Hyppää sisältöön
Suvantorannan puiston lumimaailma rakennetaan

Suvantorannan puistoon rakentuu luminen valtakunta – avajaiset 16.2.

Suvantorannan puistoon rakentuu jälleen lumimaailma. Lumimetsän ja lumisten olentojen rakentamisesta vastaavat Kainuun ammattiopiston ja Kajaanin ammattikorkeakoulun matkailun-, maanrakennus- ja logistiikka-alan opiskelijat yhteistyössä Kajaanin kaupungin kanssa.

Lumimetsän rakentaminen ajoittuu Suvantorannan puistoon 13.-15.2.2024.  Lumimetsä avautuu yleisölle perjantaina 16. helmikuuta. Avajaispäivän aikana klo 13–15 lapsilla on mahdollisuus kokeilla opiskelijoiden opastuksella lumikenkiä. Aikuiset voivat testata liukulumikengillä liikkumista. Samaan aikaan puiston alueella on tulistelupaikka. Ota siis omat syötävät mukaan ja tule paistattelemaan tai muuten vain lämmittelemään tulistelupaikalle.

Lumimetsään tuovat värillisillä lyhdyillä loistoa varhaiskasvatuksen päiväkodit. Omia lyhtyjä on mahdollista jäädyttää kotona ja tuoda niitä puistoon koristamaan metsää. Puistoon on varattu lumikasa, josta voi koko perheen voimin rakentaa omia lumisia olentoja.

Tule näkemään ja kokemaan lumista riemua Suvantorannan puistoon!

Järjestää ja yhteistyössä mukana: Kajaanin kaupunki, Kajaanin ammattiopisto ja Kainuun ammattikorkeakoulu sekä Kajaanin Latu ja Kajaanin Eränkävijät. 

Lisätietoja www.tapahtumienkainuu.fi-sivustolla