Hyppää sisältöön

Sisupäivällä juhlistetaan sisua ja tsemppaamista poikkeuksellisena aikana

Lokakuun aikana Kajaanin kaupungin päiväkodeissa ja peruskouluissa, lukiossa sekä Kainuun ammattioppilaitoksessa vietetään Sisupäivää herkuttelemalla eri tavoin. Sisupäivässä juhlistetaan yhdessä sinnittelyä, sisua ja tsemppaamista, puolentoista vuoden rajoituksissa onnistumista, kahteen kertaan rokottautumisen mahdollisuutta (12 vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat) sekä maskirajoituksista luopumista 22.10.2021 alkaen.

Sisupäivää vietetään päiväkodeissa ja peruskouluissa paria poikkeusta lukuun ottamatta 15.10. Aikataulusyistä pari koulua viettää Sisupäivää syysloman jälkeen. Kaikille oppilaille ja koko henkilöstölle on tarjolla herkkuja.

”Viimeisen 1,5 vuoden aikana pienemmät ja isommat oppilaat ja koko koulujen henkilökunta ovat tsempanneet, venyneet ja jaksaneet mielettömän hyvin kovan haasteen edessä. Kaikki päivät eivät ole olleet helppoja, mutta matkasta on selvitty yhdessä”, kiittää perusopetuksen johtaja Päivi Rissanen. ” Syysloman jälkeen voidaan palata jo lähemmäs normaalia arkea”, hän jatkaa.

Kainuun ammattiopiston ja Kajaanin lukion opiskelijat ja henkilökunta sekä Kajaanin Mamsellin KAOn ja lukion kiinteistöissä työskentelevät juhlistavat Sisupäivää tiistaina 26.10.2021 porrastetusti Vimpelin ravintolassa, Vuorikadun ravintolassa ja Seppälän ravintolassa.

Lisätietoja:

Päivi Rissanen, perusopetuksen tulosalueen johtaja, p. 044 710 0611
Sirpa Kemppainen, varhaiskasvatuksen tulosalueen johtaja, p. 044 710 1720
Raimo Sivonen, Kainuun ammattiopiston rehtori, p. 044 308 9175
Jaana Leinonen, Kajaanin lukion rehtori, p. 044 7101 201