Hyppää sisältöön

Pore -hanke: Porukalla parempaan aloituseminaari 25.2.2021

PORE-hanke (Porukalla parempaan) järjestää kaikille avoimen aloituswebinaarin ’Osallisuus ja mielen hyvinvointi’ to 25.2.2021 klo 9:15–11. Merkkaa aika kalenteriisi ja ilmoittaudu mukaan jo nyt!

Seminaariin ovat tervetulleita kaikki osallisuuden ja hyvinvoinnin edistämisestä kiinnostuneet. Tule seuraamaan mielenkiintoisia asiantuntijapuheenvuoroja ja suunnitelmia siitä, miten pääsemme porukalla parempaan! Ilmoitusta saa vapaasti jakaa omissa organisaatioissa.

Linkki PORE-hanke (Porukalla parempaan) kaikille avoin aloituswebinaarin esitteeseen (PDF)

Ohjelma tarkentuu lähempänä tilaisuutta.

Ilmoittautumiset 12.2.2021 mennessä. Linkki seminaarin ilmoittautumiseen

Pore- porukalla parempaan -hanke

PORE – Porukalla parempaan (1.11.2020-28.2.2023) on työllisyyden ja osaamisen edistämiseen sekä sosiaalisen osallisuuden ja mielen hyvinvoinnin vahvistamiseen liittyvä ESR-hanke. Hankkeen päätoteuttaja on Kajaanin ammattikorkeakoulu ja osatoteuttajina Kajaanin kaupunki sekä Diakonia-ammattikorkeakoulu.

PORE-hankkeessa kehitetään toimintamalli, jossa yhdistyy Kajaanin Lohtaja-Kettu-alueen asukkaiden, alueella toimivan kolmannen sektorin sekä julkisen ja yksityisen sektorin voimavarat. Toimintamallin päätavoitteena on asuinalueen elinvoiman ja yhteisöllisyyden vahvistaminen ja erityisesti nuorten asukkaiden osallisuuden, hyvinvoinnin ja voimavarojen edistäminen.

Projektissa hyödynnetään Oulussa ITU2-hankkeessa kehitettyä toimintakonseptia tietyn asuinalueen osallisuuden ja yhteisöllisyyden kehittämiseksi sekä Dimmi-hankkeessa kehitettyjä digitaalisia menetelmiä nuorten mielenterveyden tukemiseksi.

Lisätietoja:

Sanna Heinonen
projektipäällikkö, PORE-hanke
p. 040 626 4182
sanna.heinonen@kamk.fi

Projektikoordinaattori
Anne Miettinen
projektikoordinaattori, PORE-hanke
p. 050 408 1103
anne.miettinen@diak.fi

Harri Smedberg
projektikoordinaattori, PORE-hanke
p. 040 709 2940
harri.smedberg@kajaani.fi