Hyppää sisältöön
Valtuustosalissa tehdään kaupungin päätöksiä

Osallisuus- ja hyvinvointijaoston 13.6.2024 kokouksen päätökset

Kokouksessa päätetyt asiat

Osallisuus- ja hyvinvointijaosto ei myöntänyt tapahtuma-avustusta 18.-20.9.2024 järjestettävälle Northern Game summit -tapahtumalle. Kajaanin kaupunki rahoittaa jo Kajaani Game city -hanketta.

Osallisuus- ja hyvinvointijaosto hyväksyi käyttösuunnitelmamuutoksen urheilun markkinointituen määrärahoihin v. 2024.

Osallisuus- ja hyvinvointijaosto myönsi markkinointitukea Hokki Kainuu Oy:lle 9 500 €. Urheilumarkkinointituki maksetaan osallisuus- ja hyvinvointijaoston urheilumarkkinointiin varatuista varoista. Osallisuus- ja hyvinvointijaosto valtuuttaa kaupungin markkinointipäällikön tekemään erillisen sopimuksen markkinointiyhteistyöstä.

Osallisuus- ja hyvinvointijaosto myönsi markkinointitukea Papas P 19 -joukkueelle 2 000 €. Urheilumarkkinointituki maksetaan osallisuus- ja hyvinvointijaoston urheilumarkkinointiin varatuista varoista. Osallisuus- ja hyvinvointijaosto valtuuttaa kaupungin markkinointipäällikön tekemään erillisen sopimuksen markkinointiyhteistyöstä.

Osallisuus- ja hyvinvointijaosto myönsi tapahtuma-avustusta 1 000 euroa 31.7.2024 pidettävän Soipa kieli -oopperan järjestämiseen. Tapahtuma-avustus maksetaan osallisuus- ja hyvinvointijaoston kulttuuritapahtumien tapahtuma-avustuksiin varatuista varoista suoraan järjestäjälle.

Linkki esityslistaan