Hyppää sisältöön
Eri-ikäisiä matkustajia bussissa

Osallistu kyselyyn Kajaanin joukkoliikenteen aikataulutiedottamisesta sekä bussien reaaliaikaisen liikennetiedon seuraamisesta

Asiakaskyselyllä kerätään matkustajilta tietoa siitä, miten Kajaanin joukkoliikenteen tulisi jatkossa viestiä aikatauluista, ja tietävätkö asiakkaat mistä tieto joukkoliikenteen aikatauluista nyt löytyy.

Osa kaupungeista on luopunut kokonaan paperisien aikatauluvihkojen painattamisesta. Myös Kajaanissa suositellaan ensisijaisesti käyttämään digitaalisia palveluita, koska niissä tieto on varmimmin oikeaa ja ajantasaista.

Kajaanin joukkoliikenteen aikataulut löytyvät sähköisestä reittioppaasta, joukkoliikenteen nettisivuilta, ja ne on painettu myös paperiseen aikatauluvihkoon linjojen 1-7 osalta. Sähköisestä reittioppaasta voi seurata bussien liikennöintiä reaaliajassa.

Aikatauluihin joudutaan usein tekemään muutoksia ja painettuihin aikatauluvihkoihin on saattanut useista tarkistuksista huolimatta jäädä myös virheitä.  Parhaiten ajantasainen tieto löytyy siis opas.waltti.fi -reittioppaasta ja Waltti -mobiilisovelluksesta.

Kysely on avoinna 7.9.2023 saakka.

Linkki kyselyyn