Hyppää sisältöön
Nuori teatteri -leiri 11.-18.6.2023 Kainuun Opistolla
Nuori teatteri -leiri 11.-18.6.2023 Kainuun Opistolla

Nuori Teatteri -leiri Kainuun opistolla 11.-18.6.2023

Nuori Teatteri -leiri järjestetään 11.-18.6.2023 Kainuun opistolla Paltamon Mieslahdessa. Leiri järjestetään jo 27. kerran ja se on suunnattu 13-20 -vuotiaille nuorille.

Nuori Teatteri -leirillä pääsee tutustumaan monipuolisesti teatteriin, tanssiin ja itseilmaisuun turvallisessa ja lämminhenkisessä ympäristössä ammattitaitoisten ohjaajien kanssa.

Opetus koostuu perusopetuksesta ja produktioharjoituksista. Leirin aikana valmistetaan demoesitys lauantaille 17.6. Demo on yleisölle avoin. Nuoren on mahdollista suorittaa leiri kesälukiokurssina. Opetusta leirillä on viikon mittaan 40 tuntia.

Iltaisin leirillä järjestetään mukavaa puuhaa – kuten pelejä, kisoja, karaokea, leffoja, suppailua ja saunomista. Lisäksi tehdään retki Vuokatin seikkailupuistoon.

Opettajat ja ohjaajat

Kesän 2023 leirillä opettajina toimivat Sanna Heikkinen, Saara Karjalainen, Janne Kinnunen ja Miska Palsio. Iltaohjaajina toimivat Niina Jääskeläinen ja Minna Haarala.

Sanna Heikkinen on teatterin moniosaaja, joka ohjaa, kirjoittaa, esiintyy, opettaa sekä tekee tuotannollisia töitä. Saara Karjalainen on teatteri-ilmaisun ohjaaja, joka työskentelee teatterikentällä esiintyen ja ohjaten. Janne Kinnunen on näyttelijä ja teatteripedagogi. Janne on tuttu teatterista, televisiosta ja elokuvista. Miska Palsio on kuhmolaislähtöinen tanssitaiteilija. Hän tekee nyt paluun NuTe -leirille n. 8 vuoden jälkeen, mutta tällä kertaa opettajana. Niina Jääskeläinen on leirin vapaa-ajan ohjelmasta ja ilta-ajan turvallisuudesta vastaava työntekijä Nutella. Hän on kolmikymppinen sosiaalialan opiskelija ja työskentelee muun ajan nuorten parissa järjestössä. Minna Haarala on nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja, ja vastaa Nutella yhdessä Niinan kanssa vapaa-ajan ohjelmasta.

Ilmoittautuminen ja kurssimaksu

Nuori Teatteri -leirin osallistumismaksu on 280€, mikä sisältää opetuksen, materiaalit, majoituksen, ateriat, lähiretket ja iltaohjelman. Leirin aikana tehdään vapaaehtoinen iltapäiväretki Vuokatin seikkailupuistoon, jonka lisämaksu on 40€.

Kurssimaksun voi suorittaa halutessaan useassa osassa. Kurssimaksuun on mahdollista hakea myös apurahaa sosiaalisin ja taloudellisin perustein. Lisätietoa apurahasta löydät kesälukion verkkosivulta  (https://kesalukio.fi/apuraha-anomus/)

Ilmoittautumiset 15.5. mennessä nuoriteatteri nettilomakkeella (https://link.webropol.com/s/nuoriteatteri2023) tai sähköpostitse toimisto@kainuunopisto.fi.

Leirille otetaan 30 nuorta ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset kannattaakin tehdä mahdollisimman pian oman leiripaikan varmistamiseksi! Huomaathan kuitenkin, että ilmoittautuminen on sitova, ja paikka vahvistetaan kurssimaksun maksamisella. Toteutuakseen leiri vaati vähintään 15 osallistujaa.

Tervetuloa mukaan!

Lataa Nuori Teatteri -esite (PDF)