Hyppää sisältöön

Musiikkiopistossa vietetään Huhtikuun hulinaviikkoa!

Kainuun musiikkiopisto järjestää viikolla 14 työpajaviikon. Työpajaviikko tuo virkistystä ja vaihtelua musiikkiopiston arkeen, kun kaikki musiikkiopiston soitto- ja lauluoppilaat osallistuvat erilaisiin työpajoihin viikon aikana. Työpajoissa oppilaat pääsevät kokeilemaan uusia juttuja ja kokemaan musiikin iloa yhdessä toisten kanssa.

Konserttejakin on melkein joka päivälle:

  • Tiistaina 5.4. musiikkiopiston aulasta tulee konserttisali, kun Pelimannipoppoo esittää konsertissaan eloisaa klezmer-musiikkia. Konsertti alkaa klo 19.00. Vapaa pääsy!
  • Barokkimusiikkia Yhteisvastuukeräyksen hyväksi torstaina 7.4. klo 19.00 Linnantauksen kirkossa. Yhteisvastuukeräyksellä tuetaan lapsia ja nuoria Suomessa ja maailmalla, erityisesti katastrofialueilla. Musiikkiopistolta konsertissa on mukana oppilaita ja opettajia, mm. barokkiyhtye sekä laulajia. Ohjelmamaksu 10 €.
  • Työpajaviikon päätöskonsertti perjantaina 8.4. klo 19.00 Kouta-salissa. Konsertissa kuullaan työpajoissa harjoiteltua ohjelmistoa erilaisten yhteissoittokokoonpanojen esittämänä. Vapaa pääsy!
  • Kaukametsän kamariorkesterin konsertti ”Romantiikkaa Suomesta ja Puolasta” sunnuntaina 10.4. klo 18.00, Kaukametsän salissa. Nuoret muusikot tutustuttavat kuulijat romanttisen musiikin syvyyksiin ja sen satumaailmaan ohjelmallaan Chopinin e-molli pianokonsertto ja näytelmämusiikilla Sibeliuksen Pelleas & Melisande. Konsertin johtaa Juhani Palola, solistina Marko Mustonen, piano. Liput: 25€/20€ (musiikkiopiston oppilaat konserttipassilla ilmaiseksi vapaaksi jääneille paikoille)

 

Lisäksi Kainuun musiikkiopiston avoimien ovien päivää vietetään lauantaina 9.4. klo 10.00-11.30:

Avoimien ovien päivänä näet, koet ja kuulet erilaisia musiikki- ja tanssiesityksiä sekä pääset itse kokeilemaan soittimia opettajien johdolla. Alle kouluikäiset voivat osallistua muskarin näytetunneille klo 10.00 ja 10.30. Ennakkoilmoittautuminen näytetunneille pe 8.4. klo 15.00 mennessä p. 044 710 0934 (ma-pe klo 12-15) tai musiikkiopisto@kajaani.fi.

Tervetuloa!

Aihealueet