Hyppää sisältöön

Musiikkiopiston yhteismusisointiviikko ja avoimien ovien päivä

Kainuun musiikkiopistolla järjestetään yhteismusisointiviikko pääsiäisen jälkeen 11.–14.4. Kyseisellä viikolla ei järjestetä normaaleja laulu- ja soittotunteja, vaan sen sijaan kaikille oppilaille järjestetään jonkinlaista yhteismusisointia. Opettajat tiedottavat oppilaitaan yhteismusisointiviikon aikatauluista. Tanssi-, muskari- ja kuorotunnit pidetään normaalisti.

Yhteismusisointiviikon yhteydessä torstaina 13.4. musiikkiopistolla järjestetään omien sävellysten konsertti, missä oppilaiden omat teokset pääsevät esille! Konsertti pidetään klo 19.00 Kouta-salissa. Konserttiin on vapaa pääsy. Konserttiin voi ilmoittautua esiintyjäksi oman opettajan kautta.

Lauantaina 15.4. Kainuun musiikkiopiston Kajaanin toimipisteessä vietetään avoimien ovien päivää klo 10.00-11.30. Avoimien ovien päivänä musiikkiopistolla pääsee näkemään, kokemaan ja kuulemaan erilaisia musiikki- ja tanssiesityksiä sekä kokeilemaan itse soittimia opettajien johdolla. Lisäksi tarjolla on avoimia työpajoja koko perheelle ja muskaritunteja perheen pienimmille. Tervetuloa!

Aihealueet