Hyppää sisältöön

Musiikkiopisto aloittaa ilmaisu- ja teatterikerhon 12-15-vuotiaille

Kainuun musiikkiopisto aloittaa ensi syksynä ilmaisu- ja teatterikerhon järjestämisen 12-15-vuotiaille nuorille. Kerho kokoontuu Seminaarin Taidekampuksella tiistaisin klo 17.00-18.30. Kerho järjestetään yhteistyössä Vaara-kollektiivin kanssa, ja opettajana toimii teatteri-ilmaisun ohjaaja Karoliina Kuvaja.

Ilmaisu- ja teatterikerhon tavoitteena on antaa oppilaille kokonaisvaltainen kuva teatterista taidemuotona. Oppilas tutustuu teatterin eri osa-alueisiin ja saa kokemuksia esitysten valmistusprosessista sekä esiintymisestä. Opetuksessa painotetaan vuorovaikutustaitoja, läsnäolon merkitystä ja osallistumista teatterilliseen, ryhmässä tapahtuvaan toimintaan. Ilmaisu- ja teatterikerhossa innostutaan ympäröivästä maailmasta, syvennytään tarinoihin ja pidetään hauskaa!

Musiikkiopiston oppilaille ilmaisu- ja teatterikerho on osa valinnaisia opintoja ja sisältyy lukukausimaksuun. Myös muut kuin musiikkiopiston oppilaat ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan kerhoon, ja heille lukukausimaksu on 58 euroa.

Uudet oppilaat ilmoittautuvat ilmaisu- ja teatterikerhoon tästä. Valitse soitintoiveeksi Ilmaisu- ja teatterikerho. Musiikkiopiston oppilaat ilmoittautuvat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen musiikkiopisto@kajaani.fi. Opetus alkaa 13.8.

Aihealueet