Hyppää sisältöön
Kajaanin kekrimarkkinat ihmisiä markkinakojulla

Marraskuun Kekrijuhla ja markkinat Rantapuiston alueella

Kajaanin kaupunki järjestää perinteisen Kekrijuhlan yhteyteen Kekrimarkkinat lauantaina 5.11.2022 klo 12.00–20.00. Markkinat sijoittuvat Rantapuiston alueelle ja ne ovat Kajaanin Markkinakadun kaltainen syystapahtuma. Kekrijuhla on klo 18.00

Perinteinen Kekrijuhla sijoittuu Kajaanin Rauniolinnan ympäristöön. Kulttuuriosuuskunta G-voiman järjestämässä Kekrijuhlassa nähdään Kainuun suurin nukke. Jättinukke Valonkantaja seikkailee Kajaanissa Kekrijuhlaa alustavan viikon aikana vieraillen päiväkodeissa ja kouluissa keräämässä itseensä valoa. Kekrijuhlassa Valonkantaja luovuttaa keräämänsä valon kaikkien kaupunkilaisten iloksi. Kekrijuhlan ohjelmasta vastaa Vaara-kollektiivi. Nuken ovat rakentaneet Hemmo Kauppinen, Paula Vilmi ja Satu Wiinikka. Jättinukke tuo juhlaan valon ja tulen, joka sytyttää Kekripukin. Kekripukki syttyy noin klo 18.15.

Lisätietoja: www.kajaaningeneraattori.fi

Kekrimarkkinat klo 12.00–20.00

Myyntipaikkavarauksia markkinoille voivat tehdä yritykset, yhteisöt ja järjestöt sekä yksityiset henkilöt perjantaihin 4.11.2022 saakka. Myyntipaikat markkinoille ovat maksuttomia.

Markkinoilla on tarjolla Kajaanin Markkinakadun tapaan monenlaisia tuotteita. Tule maistamaan mukavia makuja ja mukaan voi lähteä kotiin vietävää. Markkinoilla voi kenties tehdä jo tulevia jouluostoksia. Säävaraus ja muutokset ovat mahdollisia.

Ilmoittautumiset: Satu Pyykkönen tapahtumatuottaja, p 044 7100 058, satu.pyykkonen@kajaani.fi

Lisätietoja: www.kajaani.fi/kulttuuri-ja-liikunta/tapahtumat

Kajaanin kaupunki muistuttaa turvaohjeiden ja turvallisuuden noudattamisesta

Kaupunki muistuttaa tapahtumien turvallisuuden toteutumisesta. Huomioidaan suuren yleisömäärän aikana maltillinen liikkuminen alueella sekä myyntikojulla jonotustilanteessa turvallisuuden toteutuminen. Toimitaan yhdessä vastuullisesti sekä tullaan paikalle vain terveenä.

Kajaanin kaupungin Facebook www.facebook.com/kajaaninkaupunki
Kajaanin kaupungin Instagram www.instagram.com/kajaanin_kaupunki

Tapahtumista lisää www.tapahtumienkainuu.fi