Hyppää sisältöön
Kaukaveden allastila kuvattuna hyppytornista

Liiku Kajaanissa -rannekkeet junioreille ja senioreille ennakkomyynnissä – kausi alkaa 1.1.2024

Uudet Liiku Kajaanissa -rannekkeet 7–17-vuotiaille junioreille sekä yli 65-vuotiaille senioreille ovat nyt ennakkomyynnissä. Rannekkeen voi ostaa etukäteen Kaukaveden infosta, ja ranneke astuu voimaan 1.1.2024 alkaen.

Liiku Kajaanissa -rannekkeet ovat henkilökohtaisia, kajaanilaisille junioreille ja senioreille tarkoitettuja rannekkeita, joita voi hyödyntää useilla Kajaanin kaupungin liikuntapaikoilla.

Junioreilla rannekkeen piiriin kuuluvat Kaukavedessä uinti ja kuntosali, jäähallilla yleisövuorot ja kausikorttilaisten vuorot sekä vapaat vuorot Timmissä, Kajaanihallilla kuntosali ja yleisövuorot telinevoimistelutilassa ja kentillä sekä vapaat vuorot Timmissä, Otanmäessä uinti ja kuntosali.

Seniorirannekkeeseen kuuluu Kaukavedessä uinti ja kuntosali, jäähallilla yleisövuorot ja kausikorttilaisten vuorot, Kajaanihallilla kuntosali ja yleisövuorot + vapaat vuorot, Otanmäessä uinti ja kuntosali.

Liiku Kajaanissa -rannekkeen hinnat ovat 6 kk 50 € ja 12 kk 95 €. Jos sinulla ei entuudestaan ole ranneketta, ensimmäisellä kerralla on lisäksi kertaluontoinen rannekemaksu. Rannekemaksua ei palauteta. Ostotilanteessa on esitettävä henkilöllisyystodistus.

Vuoden ranneke on voimassa ostopäivästä lähtien 395 päivää (ajassa huomioitu huoltotauko). Kuuden kuukauden rannekkeen voimassaolo riippuu ostoajankohdasta (30 päivän huoltotauko huomioidaan rannekkeissa tarvittaessa).

Liiku Kajaanissa -ranneke on nyt mahdollista ostaa myös lahjaksi Kaukaveden myyntipisteestä. Rannekkeelle saa halutessaan mukaan myös lahjarannekekotelon.

Junioriranneke

 • 7–17-vuotiaille.
 • Voimassa aina koko päivän ajan.
 • Kaukavedessä uinti ja kuntosali, jäähallilla yleisövuorot ja kausikorttilaisten vuorot + vapaat vuorot Timmissä, Kajaanihallilla kuntosali ja yleisövuorot telinevoimistelutilassa ja kentillä + vapaat vuorot Timmissä, Otanmäessä uinti ja kuntosali.
 • Alle 15-vuotiaat juniorirannekelaiset tarvitsevat luvan vanhemmilta kuntosalin käyttöön.
 • Toimipaikoissa toimitaan aina kyseisen hallin sääntöjen mukaan.
  • Kaukavedessä uimataidottomilla pitää olla täysi-ikäinen huoltaja (uimataidon vaatimus 25 metrin uinti ilman apuvälinettä).
  • Kajaanihallilla telinevoimistelutilassa pitää olla alle 18-vuotiailla täysi-ikäinen huoltaja mukana.

Senioriranneke

 • 65-vuotiaista eteenpäin.
 • Voimassa arkisin (ma-pe) klo 6.00/8.00–16.00 ja viikonloppuisin koko päivän.
 • Kaukavedessä uinti ja kuntosali, jäähallilla yleisövuorot ja kausikorttilaisten vuorot, Kajaanihallilla kuntosali ja yleisövuorot + vapaat vuorot, Otanmäessä uinti ja kuntosali.