Hyppää sisältöön
Ilmakuva Kajaanin linnanraunioista ja joesta

Lasten, nuorten ja lapsiperheiden kesäloman tapahtumat: Tapahtumista ilmoittaminen on alkanut

Lapsille, nuorille ja lapsiperheille tarkoitettujen vuoden 2023 kesälomatapahtumien ilmoittamislomake on auki. Linkki Kajaanin kaupungin verkkosivustolle, josta löytyy ilmoittamislomake. Lomakkeella voi ilmoittaa tiedot lapsille, nuorille tai lapsiperheille tarkoitetusta tapahtumasta, leiristä, kurssista tai muusta tulevan kesäloman aikana järjestämästäsi toiminnasta 13.4.2023 klo 18:00 mennessä. Lomakkeella ei voi ilmoittaa lapsia/osallistujia leireille tai tapahtumiin.

Kajaanin kaupungin nuorisopalvelut suunnittelee ja toteuttaa lasten ja nuorten loma-aikojen toimintaa yhdessä muiden lasten ja nuorten parissa toimijoiden kanssa. Ennen koululaisten ja opiskelijoiden lomia nuorisopalvelut kokoaa tietoja eri järjestäjien toiminnoista ja tapahtumista sekä julkaisee listauksen niistä verkkosivustolla www.kajaani.fi/lomatoiminta.

  • Tiedot ilmoitetuista tapahtumista julkaistaan huhtikuussa 2023 Kajaanin kaupungin verkkosivuilla osoitteessa kajaani.fi/lomatoiminta/
  • Listaan lisätään ilmoitettuja tapahtumia sitä mukaa kun uusia ilmoituksia saadaan.
  • Tieto jaetaan tapahtumalistauksesta wilman kautta kouluille ja nuorisopalveluiden sosiaalisen median kanavilla viimeistään 17.4.2023.
Linkki tapahtuman ilmoittautumislomakkeeseen