Hyppää sisältöön
Sininen ilmakuva kaupungista ja Kajaanin kaupungin tunnus
Kajaanin kaupunki

Korkeakoulujen yhteishaku alkaa 17.3.2021

Korkeakoulujen yhteishaku syksyllä 2021 alkaviin tutkintoon johtaviin suomenkielisiin koulutuksiin alkaa 17.3.2021. Yhteishaussa korkeakouluihin haetaan sähköisellä lomakkeella osoitteessa opintopolku.fi. Yhteishaku päättyy ja nettihaku sulkeutuu 31.3.2021 klo 15.00. Yhteishaku ylempään AMK-tutkintoon johtavaan koulutukseen on samaan aikaan.

Kajaanin ammattikorkeakoulun ammattikorkeakoulututkintoon johtavassa koulutuksessa on tarjolla kevään toisessa yhteishaussa lähes 400 aloituspaikkaa tradenomi-, restonomi- ja insinöörikoulutuksessa sekä sairaanhoitaja-, terveydenhoitaja-, sosionomi- ja liikunnanohjaajakoulutuksessa. AMK-tutkintoon johtavia koulutuksia on tarjolla sekä päivätoteutuksena että monimuotototeutuksena.

Edellisvuoden tapaan koulutuksia on haussa myös Raahessa. Tänä keväänä haussa ovat mukana Raahessa toteutettavat päivätoteutukset: peliala (tietojenkäsittelyn tradenomi AMK) sekä rakennus- ja yhdyskuntatekniikka (insinööri AMK). Lisäksi Raahessa haussa on mukana myös sairaanhoitaja (AMK) monimuotokoulutus. Konetekniikan (insinööri AMK) monimuotokoulutus on mahdollista aloittaa syksyllä Kajaanissa tai Raahessa.

Ylempään AMK-tutkintoon eli maisteritasoiseen tutkintoon johtavassa koulutuksessa aloituspaikkoja on haussa 140. KAMK Master Schoolissa on haussa tänä keväänä liiketalouden, tietojenkäsittelyn, liikunnan, matkailun, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan aloilla. Tänä vuonna haussa on myös yksi uusi ylempään AMK-tutkintoon johtavaa koulutus. Tiedolla johtaminen ja kehittäminen, Tradenomi (YAMK) -koulutuksessa perehdytään tiedolla johtamisen asiantuntijuuteen. Koulutus järjestetään kokonaisuudessaan verkko-opintoina. YAMK-tutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat suorittaneet ammattikorkeakoulun määrittelemän koulutukseen soveltuvan ammattikorkeakoulu- tai korkeakoulututkinnon, ja joilla on kertynyt vähintään kaksi vuotta asianomaisen alan työkokemusta korkeakoulututkinnon suorittamisen jälkeen.

Korkeakouluihin haetaan yhdellä hakulomakkeella ja hakeminen tapahtuu internetissä osoitteessa www.opintopolku.fi. Hakukohteita voi hakulomakkeella olla enintään kuusi ja ne voivat olla sekä ammattikorkeakoulujen että yliopistojen koulutuksia. Lisätietoja www.ammattikorkeakouluun.fi.

Lisäksi Kajaanin ammattikorkeakoulussa on käynnissä myös erillishaku 17.3.-31.3.2021. Tässä haussa on mukana englanninkielinen liiketalouden ylempi AMK-koulutus, Master´s Degree in International Business Management sekä englanninkieliset AMK-tasoiset koulutukset. Erillishaussa oleviin koulutuksiin haetaan omalla hakulomakkeella.

Lue lisää Kajaanin ammattikorkeakoulun koulutustarjonnasta ja hakemisesta www.kamk.fi ja www.opintopolku.fi.

Lisätietoja: 
KAMK Hakijapalvelut
hakijapalvelut(at)kamk.fi
puh. 044 7101 648 tai puh. 044 7101 229

 

Aihealueet