Hyppää sisältöön

Kevään 2023 maanvuokralaskut on lähetetty asiakkaille

Kevään 2023 maanvuokralaskut on lähetetty asiakkaille. Kaupungin laskutusjärjestelmän vaihdosta johtuen kaikki e-lasku- ja suoramaksusopimukset ovat päättyneet 31.12.2022. Ensimmäinen vuoden 2023 puolella päivätty lasku lähetetään paperilaskuna. Tästä johtuen moni asiakas saa maanvuokralaskun paperisena, vaikka se olisi ennen tullut verkkolaskuna.

Mikäli haluatte jatkossa laskunne verkkolaskuina, tulee Teidän tehdä uusi e-lasku- tai suoramaksusopimus verkkopankissanne. Muutoksen tekeminen ei ole teknisesti mahdollista Kajaanin kaupungin tai Sarastia Oy:n toimesta. Suosittelemme ottamaan käyttöön e-laskusopimuksen.

Postin OmaPostin käyttöön ottaneet asiakkaat saavat maanvuokralaskun suoraan sähköisesti OmaPosti-palveluun.

Mikäli maanvuokralasku ei ole saapunut Teille huhtikuun puoliväliin mennessä paperilaskuna tai OmaPosti-palveluun, ottakaa yhteyttä Kajaanin kaupunkiin.

Asiakastietojen päivittäminen

Varmista maanvuokralaskun perille saapuminen pitämällä yhteystietosi ajan tasalla. Tontinvuokralaskutusta koskevat osoitetietojen päivitykset voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen maanvuokrat@kajaani.fi.

Linkki verkkosivustolle, jossa voi ilmoittaa vuokraoikeuden kaupasta täyttämällä sähköisen lomakkeen. Samalla lomakkeella voi ilmoittaa myös rakennuksen omistajan muutoksen rakennusvalvontaan.

Lisätietoja tontti- ja paikkatietopalvelut ympäristötekninen toimiala, p. 044 7100 786 vuokralaskutus (suora) tai 040 165 0005 palvelunumero (monivalinta) maanvuokrat@kajaani.fi

Linkki rakennuksen omistajatiedot ja vuokraoikeuden siirto tietojen päivittämiseen