Hyppää sisältöön
Sininen ilmakuva kaupungista ja Kajaanin kaupungin tunnus
Kajaanin kaupunki

Kesätyösetelillä on tuettu kesätöihin tänä vuonna yhteensä 589 nuorta

Kajaanin kaupungin nuorisopalvelut myönsi tänä vuonna yhteensä 589 kesätyöseteliä.

  • Peruopetuksen ja valmistavan opetuksen seteleitä oli 304 kpl ja toisen asteen opiskelijoiden seteleitä 285 kpl.
  • Ensimmäisessä päätöksessä 24.5.2023 myönnettyjä kesätyöseteleitä oli yhteensä 566 kpl, joista perusopetuksen ja valmistavan opetuksen oppilaille on myönnetty 294 ja toisen asteen opiskelijoille 272 seteliä.
  • Toisessa päätöksessä 26.6.2023 myönnettyjä kesätyöseteleitä oli yhteensä 23 kpl, joista perusopetuksen ja valmistavan opetuksen oppilaille on myönnetty 10 ja toisen asteen opiskelijoille 13 seteliä.

Linkki verkkosivulle, josta molemmat kesätyötelien viranhaltijapäätökset ovat nähtävillä.

Linkki Kajaanin kaupungin viranhaltijapäätökset verkkosivustolle.

Ennen päätöksen tekemistä hakemuksista on poistettu ne, jotka eivät täytä myönteisen päätöksen perusteita. Hylätyn hakemuksen tehneille hakijoille on ilmoitettu asiasta henkilökohtaisesti joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Kesätyöseteli on kannustin nuoren palkkaamiseen. Kesätyösetelin arvon 350 euroa on voinut hyödyntää työllistymällä julkisen tai kolmannen sektorin organisaatioon, yritykseen, kotitalouteen tai kesäyrittäjyyteen. Tänä vuonna Kajaanin kaupungille työllistyi kesätyösetelillä 88 nuorta.

Myönnetyt kesätyösetelit

Tieto myönnetystä setelistä on lähetetty jokaiselle hakijalle sähköpostitse siihen osoitteeseen, jonka hakija on hakemuksessaan ilmoittanut. Sähköpostin liitteenä on sähköinen kesätyöseteli (pdf), joka hakijan tulee toimittaa työnantajalleen laskutusta varten.

Kesätyöseteli on voimassa 1.6.–31.10.2023.

Toimintaohjeet setelin saajalle

Olet saanut vahvistusviestin myönnetystä kesätyösetelistä hakemuksessa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli viesti ei ole Saapuneet -kansiossa, tarkasta myös ohjelmistosi Roskaposti -kansio. Mikäli viesti ei ole kummassakaan kansiossa, ota yhteyttä Kajaanin kaupungin nuorisopalveluihin. Yhteystiedot ovat tämän tiedotteen lopussa.

Toimita viestin liitteenä oleva seteli (pdf) työnantajallesi, kun aloitat työt. Työnantaja täyttää ja lähettää sen Kajaanin kaupungille työsuhteesi päättymisen jälkeen laskutuksen yhteydessä.