Hyppää sisältöön
Sininen ilmakuva kaupungista ja Kajaanin kaupungin tunnus
Kajaanin kaupunki

Kesätyöseteli myönnettiin 589 nuorelle

Nuorisopäällikkö myönsi 8.5.2024 yhteensä 589 kpl 350 euron suuruista nuorten kesätyöseteliä kaupungille lähetettyjen hakemusten perusteella. Kesätyöseteleistä perusopetuksen ja valmistavan opetuksen oppilaille myönnettiin 323 ja toisen asteen opiskelijoille 266 seteliä.

Kesätyösetelien viranhaltijapäätös on nähtävillä Kajaanin kaupungin verkkosivuilla.

Myönnetyt kesätyösetelit

Tieto myönnetystä setelistä on lähetetty jokaiselle hakijalle sähköpostitse siihen osoitteeseen, jonka hakija on hakemuksessaan ilmoittanut. Sähköpostin liitteenä on sähköinen kesätyöseteli (pdf), joka hakijan tulee toimittaa työnantajalleen laskutusta varten.

Kesätyöseteli on voimassa 1.6.–31.10.2024 välisen ajan.

Toimintaohjeet setelin saajalle

Olet saanut vahvistusviestin myönnetystä kesätyösetelistä hakemuksessa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli viesti ei ole Saapuneet-kansiossa, tarkasta myös ohjelmistosi Roskaposti -kansio. Mikäli viesti ei ole kummassakaan kansiossa, ota yhteyttä Kajaanin kaupungin nuorisopalveluihin. Yhteystiedot ovat tämän tiedotteen lopussa. Toimita viestin liitteenä oleva seteli (pdf) työnantajallesi, kun aloitat työt. Työnantaja täyttää ja lähettää sen Kajaanin kaupungille työsuhteesi päättymisen jälkeen laskutuksen yhteydessä.

Taustaa

Kajaanin kaupungin kesätyöseteleitä ovat voineet hakea kajaanilaiset tai Kajaanissa opiskelevat perusopetuksen päättävät sekä toisen asteen 1. ja 2. vuosikurssin opiskelijat, jotka täyttävät kuluvana vuonna 16, 17 tai 18 vuotta. Lisäksi kesätyöseteitä ovat voineet hakea perusopetuksen ja valmistavan opetuksen oppilaat sekä ammattiopiston TUVA-opiskelijat.  Kesätyöseteliin ovat oikeutettuja nuoret, jotka täyttävät kuluvana vuonna 16, 17 tai 18 vuotta.

Kesätyösetelit olivat haettavana 4.3.-14.4.2024. Kaikki toisen asteen varasijalle ilmoittautuneet toisen asteen opiskelijat pääsivät täyttämään omat kesätyösetelihakemuksensa varsinaisen hakuajan sulkeuduttua. Myöntämisehdot täyttäviä hakemuksia tuli peruskoulunsa päättäviltä 323 ja toisen asteen opiskelijoilta 266, yhteensä 589 hakemusta. Määrärahaa kesätyösetelitoimintaan on varattu 210 000 euroa.