Hyppää sisältöön
Kekrimarkkinoiden 2020 myyntikojuja

Kekrijuhla ja markkinat Rantapuiston alueella

Kajaanin kaupunki järjestää perinteisen Kekrijuhlan yhteyteen Kekrimarkkinat lauantaina 6.11.2021 klo 12.00–20.00. Markkinat sijoittuvat Rantapuiston alueelle ja ne ovat Kajaanin Markkinakadun kaltainen syystapahtuma.

Kekrijuhla klo 18.00

Perinteinen Kekrijuhla sijoittuu Kajaanin Rauniolinnan ympäristöön. Kulttuuriosuuskunta G-voiman järjestämässä valon ja varjon juhlassa nähdään varjotaide-esitys ja poltetaan kekripukki. Varjotaiteilija Paula Vilmin ja muusikko Laura Vilmin varjotaide-esitys Munasta Manaan vie katsojan mukanaan suomalaisten myyttien inspiroimiin varjokuviin ja tunnelmiin. Esitys alkaa Rantapuiston rinteessä klo 18.00.

Kekripukki syttyy noin klo 18.15.

Linkki Generaattorin verkkosivustolle, josta löytyy lisätietoja

Kekrimarkkinat klo 12.00–20.00

Myyntipaikkavarauksia markkinoille voivat tehdä yritykset, yhteisöt ja järjestöt sekä yksityiset henkilöt perjantaihin 5.11.2021 saakka. Myyntipaikat markkinoille ovat maksuttomia.

Toivomme markkinoille Kajaanin Markkinakadun tapaan laajaa tuotteiden kirjoa. Markkinoilla voimme kenties jo tehdä joululahjaostoksia. Säävaraus ja muutokset ovat mahdollisia.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Satu Pyykkönen tapahtumasihteeri, p 044 7100 058, satu.pyykkonen@kajaani.fi

Linkki Kajaanin kaupungin tapahtumat verkkosivustolle

Kajaanin kaupunki muistuttaa turvaohjeiden noudattamisesta tapahtumassa

Kaupunki muistuttaa, että tapahtumassa tulee huomioida voimassa olevat turvaohjeet kuten turvavälit ja hyvä käsi- sekä yskimishygienia. Toimitaan yhdessä vastuullisesti, tullaan paikalle vain terveenä.

Linkki Kajaanin kaupungin verkkosivuston koronainfo sivustolle, jonne on koottu ajankohtaista tietoa koronavirustilanteesta, palveluista ja toimintaohjeista Kajaanissa

Linkki Kajaanin kaupungin Facebook sivustolle

Linkki Kainuun soten koronainfo sivustolle