Hyppää sisältöön
Valtuustosalissa tehdään kaupungin päätöksiä

Kaupunginhallituksen 30.4.2024 kokouksen päätökset

Kokouksessa päätetyt asiat

Kaupunginhallitus merkitsi kaupunginvaltuuston 23.4.2024 kokouksen päätökset tiedoksi ja asianmukaisessa järjestyksessä täytäntöönpantaviksi.

Kaupunginhallitus valitsi EU- vaaleja varten

  • kaupungin äänestysalueisiin vaalilautakunnat; kuhunkin lautakuntaan viisi jäsentä, joista yksi määrätään puheenjohtajaksi ja yksi varapuheenjohtajaksi, sekä äänestysalueisiin nrot 1. – 7. ja 9. – 10.viisi varajäsentä ja alueisiin 8., 11. ja 12. kolme varajäsentä ja
  • kolme vaalitoimikuntaa; kuhunkin toimikuntaan kolme jäsentä, joista yksi määrätään puheenjohtajaksi ja yksi varapuheenjohtajaksi, sekä kolme varajäsentä.

Lautakuntien ja toimikuntien varajäsenet asetetaan siihen järjestykseen, jossa he tulevat varsinaisten jäsenten sijaan.

Laitosäänestys järjestetään seuraavissa laitoksissa:

Palvelukeskus Kallio, Eljaskartano, Mainiokoti Linnantaus ja Kainuun keskussairaala (sis. Kajaanin terveyskeskussairaalan ja Kajaanin hoivayksikön).

Kajaanin Arvola- koti, Kajaanin Helmi, Palvelukoti Arkki, Hoitokoti Toppila, Salmijärven kuntoutuskoti, Marian Kartano ja Validia- talo.

Samoojan kuntoutuskoti, Samoojantien asumispalvelut (sis. Rastitien asumispalvelut), Hoivakoti Menninkäinen, Rajamiehentien asunnot, Onnela- Koti ja Kainuun Prikaati.

Kaupunginhallitus ei siirtänyt viranhaltijapäätöksiä otto-oikeudella käsiteltäväkseen.

Linkki esityslistaan