Hyppää sisältöön
Valtuustosalissa tehdään kaupungin päätöksiä

Kaupunginhallituksen 15.11.2022 kokouksen päätökset

Kokouksessa päätetyt asiat

Kaupunginhallitus päätti myydä omistamansa Kainuunmeren Työterveys Oy:n osakkeet Mehiläinen Oy:lle. Kaikki Kainuun kunnat ja Kainuun Sote ovat myyneet eilen ja tänään tehdyillä päätöksillä osakeomistuksensa yhtiössä. Koko osakekannan kauppahinta on 9.110.000 euroa, josta Kajaanin kaupungin osuus 22,82 %. Kainuunmeren Työterveys Oy jatkaa työterveyspalvelujen tuottajana 4 vuoden pituisilla palvelusopimuksilla.

Kaupunginhallitus merkitsi toisen asteen koulutuksen järjestämistä koskevan selvityksen tiedoksi.

Kaupunginhallitus hyväksyi esityslistan liitteenä olevan Kajaanin kaupungin ja Vuokatin Matkailukeskus Oy:n välisen yhteismarkkinointisopimuksen.

Kaupunginhallitus hyväksyi esityslistan liitteenä olevan Kajaanin kaupungin ja Kuusamon kaupungin välisen yhteistyösopimuksen ammatillisen koulutuksen järjestämisestä. Sopimuksella kumotaan vuonna 2012 allekirjoitettu sopimus.

Kaupunginhallitus käsitteli vuoden 2023 talousarviota ja vuosien 2024–2025 taloussuunnitelmaa ja jatkaa käsittelyä ensi viikon kokouksessaan.

Kaupunginhallitus myönsi Anne Kemppaiselle eron konsernijaoston jäsenyydestä ja valitsi aiemman varajäsenen Silja Keräsen varsinaiseksi jäseneksi ja Kimmo Kumpulaisen varajäseneksi.

Kaupunginhallitus jätti elinkeinojaostoon jäsenten valinnan pöydälle.

Kaupunginhallitus ei siirtänyt viranhaltijoiden ja toimielinten päätöksiä otto-​oikeudella käsiteltäväkseen.

Linkki esityslistaan