Hyppää sisältöön
Ukrainalainen tanssi- ja lauluyhtye Gutsulia

Kaukametsässä taikatemppuja, ukrainalaisia kasakkahyppyjä ja tunnelmointia ystävänpäivän kulttuurikahvilan merkeissä!

Kaukametsään leijailee taikapölyä, kun lasten ja aikuisten legendaarinen kestosuosikki ja TV:stä tuttu taikuri Simo Aalto nousee Kaukametsän lavalle tulevana lauantaina 10.2. klo 15.00. Iloisessa taikuriesityksessä on ihmeteltävää koko perheelle! Erikoisvieraana mukana Simon tytär, vatsastapuhuja Sari Aalto.

Ukrainalainen kansallinen tanssi- ja lauluyhtye Gutsulia ottaa lavan haltuun Kaukametsän salissa sunnuntaina 11.2. klo 15.00. Luvassa on häikäiseviä ja ilmeikkäitä liikkeitä, virtuoosihyppyjä, salamannopeita kiertoja ja vertaansa vailla olevia tanssien dynamiikan muutoksia! Gutsulia on yksi Ukrainan tunnetuimmista laulu- ja tanssiryhmistä. Yhtyeen konserttiohjelma esittelee ukrainalaisia kansantansseja eri alueilta.

Sytyttävät Bukovinan ja Volynian tanssit muuttuvat kasakkakilpailuiksi, jotka ovat täynnä erilaisia temppuja. Lyyristen naistanssisävellysten sujuvat ja synkronisesti hiotut liikkeet heijastavat Keski- ja Itä-Ukrainan perinteitä. Erillinen osa konserttiohjelmaa on Karpaateilla sijaitsevan Länsi-Ukrainan alueen Gutsulian alueen tanssit. Yhtyeen esitystavassa on kokonainen paletti gutsulien koreografista ja laulullista perintöä.

Ystävänpäivänä 14.2. Kaukametsän salin ravintola Suvanto muuttuu kulttuurikahvilaksi klo 17-19. Kahvilassa on Kainuun Musiikkiopiston sekä Kaukametsän opiston opiskelijoiden esityksiä pop-musiikista klassiseen musiikkiin sekä lausuntaan. Kahvilasta voi ostaa suolaista ja makeaa ystävänpäiväherkkua. Kahvilasta vastaa Hotel Kajanus. Kultturikahvilaan on vapaa pääsy ja sinne voi poiketa vaikka vain hetkeksi aistimaan tunnelmaa, tai tulla viettämään iltaa ystävän kanssa.

  • La 10.2. klo 15:00 Jokeri pokeri Box -DeLuxe SHOW, Kaukametsän sali, liput 19,60€ / 18,60€ ryhmä 4 hlöä
  • Su 11.2. klo 15:00 Gutsulia – ukrainalaista kansanmusiikkia, Kaukametsän sali, liput 15€
  • Ke 14.2. klo 17:00-19:00 Ystävänpäivän kulttuurikahvila, Kaukametsän Suvanto ravintola, vapaa pääsy

Liput ennakkoon Kajaani-infosta ja lippu.fi sivustolta sekä 1h ennen tilaisuutta ovelta.

Lisätietoja Kaukametsän sivuilta osoitteessa www.kajaani.fi/kaukametsa