Hyppää sisältöön

Kaukametsässä karkeloidaan 18.-21.4.

Koko Kaukametsän yhteisissä Kevätkarkeloissa yhdistyy entuudestaan tutut suositut tapahtumat Kaukametsän opiston kevätnäyttely ja -konsertti sekä Kainuun musiikkiopiston avoimet ovet. Mukana karkeloimassa on myös Kaukametsän kulttuuripalvelut. Kaikille avoimia Kaukametsän kevätkarkeloita vietetään torstaista sunnuntaihin.

Torstaina 18.4.2024 klo 19.00 Kouta-salissa järjestetään Kaukametsän opiston oppilaskonsertti, jossa kuullaan sekä instrumentaali- että kuorolaulumusiikkia. Konserttiin on vapaa pääsy.

Perjantaina 19.4. Kaukametsän opistolla on oppilastöiden näyttely klo 10-14, jonne on vapaa pääsy.

Lauantaina 20.4. karkeloidaan koko Kaukametsän alueella klo 10-14. Lauantaina ohjelmassa on Kaukametsän opiston oppilastöiden näyttely Kaukametsän opiston tiloissa sekä musiikkiopiston aulassa, liikunnan kokeilutunteja Leihu-salissa, kuvataiteen ja keramiikan työpaja lapsille sekä korinpunonnan työnäytös Kaukametsän opiston aulassa. Korinpunontatekniikka on valittu vuoden käsityötekniikaksi. Haitarimusiikkia klo 11.15-11.45 Kaukametsän opiston aulassa. Kaukaveden asiakkaita puolestaan ilahduttaa Pirttikuoro, joka esiintyy klo 12.00.

Kainuun musiikkiopiston opiskelijat esiintyvät musiikkiopiston aulassa ja eri soittimiin pääsee tutustumaan kevätkarkelopassilla: keräämällä kuusi eri soitinta passiin saa palkinnon kahviosta. Ballet Kaukametsän tanssiesityksiä nähdään Leihu-salissa, minkä lisäksi ohjelmassa on myös kasvomaalausta. Musiikkiopiston aulan kulttuurikahvilasta voi ostaa kahvia, mehua ja pientä makeaa purtavaa. Lauantain kevätkarkelopäivään on vapaa pääsy.

Sunnuntaina 21.4. Kaukametsässä konsertoidaan: klo 15 Musica Adventure-yhtyeen konsertti Toimeen tullaan Kouta-salissa. Liput 10 euroa, käteismaksu. Ja klo 16 Sinfoniakonsertti – Kaukametsän kamariorkesteri Kaukametsän salissa. Solistina Akito Goto, sello. Liput 29 /24 /19 € Lippupiste.fi ja Kajaani Info.

Tarkempi Kaukametsän kevätkarkelot ohjelma: www.tapahtumienkainuu.fi