Hyppää sisältöön
Kansainvälisiä henkilöitä tiimiytymässä, kädet yhdessä

Kansainvälisen rekrytoinnin opas on julkaistu!

Työnantaja Kainuussa – oletko miettinyt kansainvälisen osaajan palkkaamista?

Varsinais-Suomen ELY-keskuksen Kokka kohti Suomea-hanke (ESR) on tuottanut kansainvälisen rekrytoinnin oppaan osana hallituksen Talent Boost- toimenpideohjelmaa.

”Tämä opas on tarkoitettu etenkin työnantajille, jotka harkitsevat kansainvälistä rekrytointia mahdollisesti ensimmäistä kertaa. Oppaaseen on koottu olennaisia asioita, jotka on hyvä ottaa huomioon kansainvälisessä rekrytoinnissa. Kansainvälisellä rekrytoinnilla tarkoitetaan henkilöiden palkkaamista ulkomailta tai Suomessa olevan kansainvälisen osaajan palkkaamista.
Opas seuraa rekrytointiprosessin eri vaiheita rekrytoinnin suunnittelusta työntekijän työn aloittamiseen.”

Kansainvälisen työn opas rekrytoijalle on julkaistu 7.4.2021.
Oppaan tekemisessä on ollut mukana laaja joukko viranomaisia ja asiantuntijoita. Opas kannustaa suomalaisia yrityksiä kansainvälistymään ja näkemään monimuotoisen työyhteisön hyödyt liiketoiminnan kasvulle.
Löydät oppaan sähköisenä Business Finlandin verkkosivulta:  Kansainvälisen rekrytoinnin opas (PDF)
Projektipäällikkö Heidi Popova sekä oppaan tuottaja antavat oppaasta lisätietoja tiistaina 13.4 klo 13.00  TE-liven lähetyksessä Kansainvälisen rekrytoinnin opas TE-live

Kajaanin kaupungin International Info tarjoaa ilmaisen asettautumissuunnitelman Kainuuseen muuttoa suunnittelevalle tai Kainuuseen jo muuttaneelle kansainväliselle työntekijälle ja heidän perheenjäsenilleen.
Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää: international.info@kajaani.fi.

Rahoittajina ovat