Hyppää sisältöön

Kajaanin Vesi tiedottaa

Kajaanin Vesi -liikelaitoksen elokuun 2021 ajankohtaiset asiat:

Käynnissä olevat työmaat

Kuurnan, Kätön, Heinisuon, Kätönlahden-Takkarannan alueilla suoritetaan elokuun aikana vesijohtoverkoston sulkuventtiilien huoltotöitä. Venttiilien huoltotyön yhteydessä voi vesijohtoputkiston sisäpinnoista irrota sinne vuosien aikana kertynyttä sakkaumaa, joka mahdollisesti näkyy joissakin kiinteistöissä veden hetkellisenä värjäytymisenä. Veden värjäytymä poistuu juoksuttamalla vettä. Vesi on muutoin täysin laadultaan juomakelpoista.

Tehdaskadun, Kauppakadun ja Seminaarinkadun talousvesijohdon saneeraus on valmistunut lukuun ottamatta katualueen viimeistelytöitä, jotka toteutetaan elo-syyskuun 2021 aikana. Pääurakoitsijana toimii Putkistosaneeraus Eerola Oy.

Seminaarinkadun vesihuoltoverkoston rakentaminen on valmistunut lukuun ottamatta katualueen viimeistelytöitä, jotka toteutetaan elo-syyskuun 2021 aikana. Rakennustyön suorittajan toimii Maanrakennus JanKone Oy.

Ratakadun vesihuoltoverkoston saneeraus on valmistunut lukuun ottamatta katualueen viimeistelytöitä, jotka toteutetaan elo-syyskuun 2021 aikana. Pääurakoitsijana toimii Putkistosaneeraus Eerola Oy.

Elokuussa käynnistyvät työmaat

Kalliokadun vesihuoltoverkostojen saneeraus. Pääurakoitsijana toimii Putkistosaneeraus Eerola Oy. Vesihuoltotyöt käynnistyvät elo-syyskuun vaihteessa 2021 ja urakkasopimuksen mukainen valmistumisaika on 30.10.2021. Pääurakoitsijana toimii Putkistosaneeraus Eerola Oy.

Linnankadun vesihuoltoverkostojen ja Linnankadun rautatienalituksen runkovesijohdon saneeraus. Pääurakoitsijana toimii Putkistosaneeraus Eerola Oy. Vesihuoltotyöt käynnistyivät heinäkuussa 2021 ja urakkasopimuksen mukainen valmistumisaika on 30.9.2021.

Uudenkyläntien runkovesijohdon saneeraus. Pääurakoitsijana toimii Putkistosaneeraus Eerola Oy. Vesihuoltotyöt käynnistyivät heinäkuussa 2021 ja urakkasopimuksen mukainen valmistumisaika on 20.10.2021.

Etäluettavien vesimittareiden vaihtotyö

Kaupungin keskustan alueen kiinteistöjen etäluettavien vesimittareiden vaihtotyö omana työnä on käynnissä ja työt jatkuvat koko vuoden 2021.

Lisätiedot

verkostopäällikkö Markku Piirainen, puh. 044 7100 276

Tekstiviesti vesihuoltopalveluiden häiriöistä

Kajaanin Vedellä on käytössä häiriöviestijärjestelmä, jolla tiedotetaan tekstiviestillä tai lankaliittymiin puheviestillä vesihuoltopalveluiden keskeytyksistä ja häiriöistä.

Häiriöviestijärjestelmä hakee omakotitalo-, kerros- ja rivitaloasukkaiden puhelinnumerot suoraan operaattorilta, jos numero on julkisesti saatavilla ja rekisteröity häiriöalueen osoitteeseen.

Jos puhelinnumerosi on salaisen, yrityksen omistuksessa tai rekisteröity muuhun kuin kotiosoitteeseen voit käydä lisäämässä tiedot asiakasportaaliin verkkosivuilla www.kajaaninvesi.fi. Asiakasportaalissa voit lisätä yhdelle puhelinnumerolle myös useita osoitteita esim. omaisen lähiosoitteen, jolloin voit varmistua esim. iäkkään vanhemman vedenjakelusta. Palvelu on asiakkaalle maksuton.

Kajaanin Vesi tiedottaa vesihuoltopalveluiden häiriöistä myös verkkosivuilla www.kajaaninvesi.fi sekä Kajaanin Veden Facebook-sivuilla.