Hyppää sisältöön
Kajaanin taidemuseo

Kajaanin taidemuseo juhlii 30-vuotissynttäreitään

Kajaanin taidemuseon 30-vuotissyntymäpäivää juhlistetaan tiistaina 18.4.2023. Juhlapäivän ohjelmassa on luvassa Kainuun musiikkiopiston oppilaiden lyhyitä musiikkiesityksiä Matkalla -näyttelyssä tasatunnein klo 10–16. Matkalla -näyttelyssä on myös mahdollisuus jakaa ajatuksia näyttelystä ja näyttelyn teoksista keskusteluoppaan kanssa. Keskusteluopas on paikalla näyttelyssä koko päivän. Juhlapäivän kunniaksi taidemuseo tarjoaa kävijöilleen pullakahvit klo 10–15 ja lisäksi ohjelmassa on luvassa arvontaa.

Synttärijuhlat jatkuvat vielä keskiviikkona 19.4.2023, jolloin Kajaanin kaupunginteatterin Ruisräikkä -työryhmä ja Ella Eronen vierailevat näyttelyssä klo 13. Lisäksi illalla Kainuun lasten- ja nuortenkulttuurikeskus ry Kultturan järjestämässä työpajassa lapset ja lapsenmieliset pääsevät tutustumaan Matkalla -näyttelyyn Liikettä ja luonnoksia -työpajassa, jossa teoksia tutkaillaan toiminnallisesti liikkeen ja kehon kautta.

Synttäriviikko huipentuu sunnuntaina 23.4.2023 klo 13 järjestettävään yleisöopastukseen, jossa on mahdollisuus tutustua tarkemmin Anna Alapuron ja Ilkka Väätin Matkalla -näyttelyssä esillä oleviin teoksiin ja tarinoihin teosten taustalla.

Tervetuloa juhlimaan kanssamme!