Hyppää sisältöön
Markkinakatu on kaikenikäisten kohtaamispaikka

Kajaanin Markkinakadun suunnittelu on käynnistynyt

Kajaanin kaupunki täyttää tänä vuonna 370 vuotta. Mikäli koronavirustilanne sallii, niin Markkinakatu järjestetään 7.–10.7.2021. Tapahtuman suunnittelu on käynnistynyt. Markkinakatu tuo kaupungin kesään menoa ja meininkiä jo 38. kerran. Kauppakatu muuttuu kävelykaduksi Markkinakadun aikaan.

Markkinakadun myyntipaikkoja on n. 120, joista osa on sähköpaikkoja. Myyntikojuja pitävät yritykset, yhteisöt, järjestöt sekä yksityiset henkilöt. Mukana on Kauppakadun kivijalkayrittäjiä ja kauppiasyhdistyksen jäsenyrityksiä. Markkinakadulla myytävien tuotteiden kirjo on laaja. Markkinakatu tarjoaa nähtävää ja kotiin vietävää jokaiseen makuun. Raatihuoneentorille toukokuussa valmistuva Raatikeskus tuo uutta ilmettä Markkinakadulle.

Markkinakadun myyntipaikkojen varaaminen

Markkinakadun myyntipaikkojen varaaminen tapahtuu sähköisesti aiempien vuosien mukaisesti. Myyntipaikkahakua varten luodut käyttäjätunnukset ovat voimassa olevia. Myyntipaikkojen haku on perinteisesti aloitettu huhtikuussa. Kaupunki seuraa koronavirusepidemia tilannetta. Kaupunki noudattaa THL:n ja Pohjois-Suomen AVI:n ohjeita kokoontumisiin ja tapahtumien järjestämiseen liittyen. Vallitseva koronavirusepidemia tilanne ei mahdollista vielä myyntipaikkojen haun avaamista. Kajaanin kaupunki tiedottaa haun avautumisesta Kajaanin kaupungin verkkosivustolla osoitteessa www.kajaani.fi/markkinakatu.

Lisätietoja Satu Pyykkönen tapahtumasihteeri, p. 044 7100 058, satu.pyykkonen(at)kajaani.fi