Hyppää sisältöön
DCIM100MEDIADJI_0152.JPG

Kajaanin Lehtikankaan koulun rehtoriksi on valittu Kalle Komulainen

Kajaanin kaupungin perusopetuksessa oli haussa rehtori Lehtikankaan kouluun ja vetäjä monitoimitaloon. Kajaanin kaupungin vs. sivistysjohtaja on valinnut rehtorin virkaan KM Kalle Komulaisen. Valintaan vaikuttivat koulutustausta, työkokemus, haastattelut, kuulemistilaisuus, henkilöstön lausunto sekä soveltuvuusarviointi. Uusi rehtori aloittaa tehtävässään 1.8.2021.

Oulun Metsokankaan yhtenäiskoulusta johtamaan yhtenäiskoulua Kajaanissa

Kalle Komulainen on toiminut yli 13 vuotta suuren yhtenäiskoulun Oulun Metsokankaan rehtorina. Metsokankaan koulu aloitti toimintansa syksyllä 2008. Koulussa on luokat 1-9 ja koulussa opiskelee 1 377 oppilasta.

Millä mielin Kajaaniin ja miksi Kajaaniin?

Olemme pariskuntana jo pitkään haaveilleet paluusta kotiseudullemme. Muutimme Kajaanista Ouluun 30 vuotta sitten ja nyt odotamme innolla muuttoa takaisin. Lehtikankaan monitoimitalo on todella mielenkiintoinen kokonaisuus ja on todella suuri onni päästä sinne töihin, sanoo tuleva Lehtikankaan koulun rehtori Kalle Komulainen.

Lehtikankaan monitoimitalossa ovat saman katon alla koulu, päiväkoti, kirjasto ja keskuskeittiö Lehtikankaan koulu on noin 800 oppilaan yhtenäiskoulu, jossa on luokat 1-9, liikuntaluokat ja 9 erityisluokkaa. Lehtikankaan kouluun kuuluu Kajaanin sairaalakoulu.