Hyppää sisältöön
Raatihuoneen torilla ihmisiä

Kajaanin kesän 2021 kaupunkitapahtumien suunnittelu on käynnissä

Kajaanin kaupungin 370-vuotisjuhlavuonna järjestettävien kesäisten kaupunkitapahtumien suunnittelu on käynnissä. Kesätapahtumiin kuuluvat Markkinakatu, Pietarin päivä, Raatihuoneentorin Lauluillat, Kauppatorin Torisoitot, Tervakanavan soutunäytökset ja Kajaanin Matkailuoppaiden kanssa järjestettävät opastetut kävely- ja linja-autokierrokset.

Kaupunki seuraa koronavirusepidemia tilannetta ja tapahtumien toteuttamisessa noudatetaan annettuja ohjeistuksia. Käyttämällä kasvomaskia, huomioimalla turvavälit ja hyvän käsi- ja yskimishygienian, pystymme pitämään tilanteen jatkossakin hyvänä alueellamme. Toimitaan yhdessä vastuullisesti.

Lisätietoja ja tarkemmat aikataulut löytyvät osoitteesta: www.kajaani.fi/tapahtumat.

Kajaanin Markkinakatu

Markkinakatu (7.-10.7.2021) tuo iloa ja eloa kesäiseen Kajaanin keskustaan jo 38. kerran ja Kauppakatu muuttuu kävelykaduksi. Myyntipaikoista osa on sähköpaikkoja. Myyntikojuja pitävät yritykset, yhteisöt ja järjestöt sekä yksityiset henkilöt. Mukana on Kauppakadun kivijalkayrittäjiä ja kauppiasyhdistyksen jäsenyrityksiä. Markkinakadulle tulevat myyntituotteet ovat odotettuja ja kirjo on laaja. Markkinakatu tarjoaa nähtävää ja kotiin vietävää jokaiseen makuun. Raatihuoneentorille rakentuva ja toukokuussa valmistuva Raatikeskus tuo uutta ilmettä markkinakadulle.

Markkinakadun myyntipaikkojen varaaminen

Markkinakadun myyntipaikkojen varaaminen tapahtuu sähköisesti aiempien vuosien mukaisesti. Myyntipaikkahakua varten luodut käyttäjätunnukset ovat voimassa olevia. Myyntipaikkojen haku on perinteisesti ollut jo huhtikuussa, mutta vallitsevan koronavirusepidemian takia hakuaikaa on siirretty kesäkuulle. Lisätietoja hakuun liittyen osoitteessa www.kajaani.fi/markkinakatu.

Koronainfo sivustot

Linkki Kajaanin kaupungin verkkosivujen koronainfo sivustolle, jonne on koottu ajankohtaista tietoa koronavirustilanteesta, palveluista ja toimintaohjeista Kajaanissa.

Linkki Kajaanin kaupungin Facebook sivustolle www.facebook.com/kajaaninkaupunki

Linkki koko Kai­nuun ko­ro­na­ti­lan­teen ajan­ta­sai­seen ti­lan­ne­tie­toon (tiedotteet, ohjeet ja suositukset)

Lisätietoja Satu Pyykkönen tapahtumasihteeri, p. 044 7100 058 satu.pyykkonen@kajaani.fi