Hyppää sisältöön

Kajaanin kesäiset tapahtumat käynnistyvät

Kauppatorin Torisoitot käynnistävät kesätapahtumat

Kauppatorin Torisoitot käynnistävät Kajaanin kesätapahtumat lauantaina 19.6. klo 10.-11.30. Musiikista vastaa Kainuun Kansanmusiikkiyhdistys ry. Juhannusviikolla Torisoitot on perinteisesti jo perjantaina 24.6. Kajaanin Harmonikkakerhon saatellessa meitä juhannusviikonloppuun. Torisoitoista saamme nauttia aina elokuulle 21.8. saakka Linnanvirran -puistojuhlan päättäessä Kauppatorin Torisoitot. Musiikista vastaa tuolloin Kajaanin Puhallinorkesteri.

Raatihuoneentorin Lauluillat muuttuvat Raatihuoneentorin Soittoilloiksi

Koronavirusepidemiasta johtuen Raatihuoneentorin Lauluillat toteutetaan tänä kesänä Raatihuoneentorin Soittoiltoina. Tunnin mittaisista soittoilloista saamme nauttia aina keskiviikkoisin 23.6.–4.8.2021 klo 18.00. Ensimmäisen Soittoillan musiikista vastaa Yki & Formaatti. Kauppatorin Torisoitoissa ja Raatihuoneentorin Soittoilloissa esiintyy kajaanilaisia orkestereja muusikkoineen.

Lisätietoa tapahtumista

Seuraa Kajaanin kaupungin kesätapahtumailmoittelua keskiviikon Koti-Kajaanin viikkokohtaisista kaupunkitapahtumista tai www.kajaani.fi/tapahtumat

Tapahtumissa on säävaraus ja muutokset ovat mahdollisia. Tapahtumissa noudatetaan yleisiä turvallisuusohjeita ja on tärkeää, että paikalle tullaan vain terveenä.

Lisätietoja Satu Pyykkönen tapahtumasihteeri, p 044 7100 058, satu.pyykkonen@kajaani.fi