Hyppää sisältöön
Sininen ilmakuva kaupungista ja Kajaanin kaupungin tunnus
Kajaanin kaupunki

Kajaanin kaupunki tarjoaa vuokrattavaksi viljelyyn peltoalueet Heterannantiellä Kuluntalahdessa

Vuokrattavana on peltolohko tilalta 205-404-15-4 VESIHIISI, Heterannantie 50, Kuluntalahti. Pellot ovat olleet viljelyssä vuoden 2022 loppuun saakka ja ne asetetaan haettavaksi vuokrasopimuksen päättymisen takia.

Lisätiedot ja hakuaika

Pellot vuokrataan 140 euroa/ha/vuosi (alv 0%) vuokralla viideksi (5) vuodeksi. Peltoa ei voi lannoittaa tai siellä käyttää muitakaan kemikaaleja. Pelto on pyrittävä pitämään koko ajan kasvipeitteisenä. Ensisijaisesti peltolohko vuokrataan monimuotoisuuspelloksi tai luomuviljelyyn. Etusija vuokraamiseen voidaan antaa myös maatilakeskuksen läheisyyden tai viljelijän muiden peltojen läheisyyden perusteella. Hakijan täytyy olla tukikelpoinen viljelijä.

Peltojen vuokraamisesta kiinnostuneita pyydetään ilmoittamaan halustaan vuokraamiseen vapaamuotoisella kirjallisella hakemuksella, joka sisältää ainakin seuraavat tiedot:

  • Nimi ja täydelliset yhteystiedot, puhelin ja sähköpostiosoite.
  • Lyhyt selvitys pellon aiotusta viljelykäytöstä, kuten esim. viljeltävät kasvit, viljelytekniikat, lannoittaminen yms.
  • Selvitys maatilakeskuksen tai muiden viljelijän peltojen sijainnista suhteessa vuokrakohteeseen.
  • Selvitys hakijan tukikelpoisuudesta.

Kirjallinen hakemus on jätettävä viimeistään on maanantai 14.4.2023 klo 12 osoitteella Kajaanin kaupunki PL 133 87100 Kajaani tai sähköisesti kaupungin kirjaamon sähköpostiosoitteeseen kajaani@kajaani.fi. Kuoreen tai sähköpostin otsikkokenttään merkintä: ”PELLON VUOKRAUS”.

Lisätietoja Alpo Härkönen, p.  044 4214198, sähköposti alpo.harkonen(at)kajaani.fi.

Vuokrattavan peltoalueen kartta