Hyppää sisältöön
Sininen ilmakuva kaupungista ja Kajaanin kaupungin tunnus
Kajaanin kaupunki

Kajaanin kaupunki järjestää järjestöjen osallisuusillan 2.11.2022

Kajaanin kaupungin osallisuus- ja hyvinvointijaosto järjestää keskiviikkona 2.11.2022 klo 17–19 järjestöjen osallisuusillan. Osallisuusilta toteutetaan Teamsin välityksellä. Keväällä järjestettiin kolme osallisuusiltaa. Näissä tapaamisissa tuli esille järjestöjen yhteisen tapaamisen tarve, ja seuraava osallisuusilta sovittiin järjestettävän syksyllä. Lisäksi syksyllä toteutetussa kyselyssä järjestöt toivoivat yhteisiä tapaamisia.

Kohderyhmä

Kajaanilaiset järjestöt, yhdistykset, liikunta- ja urheiluseurat, osallisuus- ja hyvinvointijaosto, avustusten valmistelijat, muut yhteistyötahot, jotka ovat järjestöjen kanssa tekemisissä.

Ohjelma

  • klo 17.00 tervetuloa ja illan ohjelma, osallisuus- ja hyvinvointijaoston puheenjohtaja Veli-Matti Karppinen
  • klo 17.10 järjestöjen kuulumiset
  • klo 17.50 kevään osallisuusiltojen sekä syksyn järjestökyselystä saadut eväät, hyvinvointikoordinaattori Veera Lintula
  • klo 18.20 avustusinfo 2023
  • klo 19 tilaisuus päättyy

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset järjestöjen osallisuusiltaan on perjantaihin 28.10.2022 mennessä osoitteeseen osallisuus@kajaani.fi. Ilmoittautuneille lähetämme osallisuusiltaan Teams -linkin.

Osallisuus- ja hyvinvointijaosto

Osallisuus- ja hyvinvointijaoston tehtävänä on vastata kaupunkilaisten osallisuudesta ja edistää hyvinvoinnin toteutumista, toimia yhteistyön kehittäjänä ja koordinoijana kaupungin ja järjestöjen välillä, myöntää järjestöavustukset sekä toimia ehkäisevästä päihdetyöstä annetun lain tarkoittamana toimielimenä.

Lisätietoja Veli-Matti Karppinen, osallisuus- ja hyvinvointijaoston puheenjohtaja p. 044 057 4787 ja Satu Pyykkönen, osallisuus- ja hyvinvointijaoston sihteeri p. 044 710 0058.