Hyppää sisältöön

Kajaanin kaupunki hakee metsästyksenvalvojia

Kajaanin kaupunki on kuluvan metsästyskauden alusta laajentanut merkittävästi metsästysmahdollisuuksia omistamillaan metsämailla. Pienriistaa ja pienpetoja voi pyytää kuudella erikseen määritetyllä metsästysalueella. Metsästäjien toiveesta kaupunki on myös mahdollistanut metsäkanalintujen metsästämisen em. alueilla päiväkohtaisella luvalla. Laajenevien metsästysmahdollisuuksien ohella kaupunki panostaa metsästyksen valvontaan alueellaan ja hakee vähintään kolmea metsästyksenvalvojaa.

Valintakriteerit, palkkio ja hakemusten toimittaminen

  • Metsästyksenvalvojaksi voidaan nimittää Riistahallintolain 21 §:ssä tarkoitetun metsästyksenvalvojan tutkinnon suorittanut henkilö.
  • Eduksi tehtävään luetaan soveltuva koulutus tai ammattitausta, kuten nykyinen tai aikaisempi toiminta poliisin-, rajavartiolaitoksen-, puolustusvoimien- tai muissa vastaavissa virkatehtävissä valtion tai kuntien hallinnossa.
  • Kaupungin nimeämillä metsästyksenvalvojilla on oikeus valvontatyön ohessa metsästää kaupungin kaikilla metsästysalueilla ilman erillisen lupamaksun maksamista.
  • Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää 26.10.2022 klo 16:00 mennessä Kajaanin kaupungin kirjaamoon osoitteella PL 133 87101 Kajaani tai sähköpostilla osoitteeseen kajaani@kajaani.fi, viitteeksi kuoreen tai sähköpostin osoitekenttään ”Metsästyksenvalvoja 2022”.

Lisätietoja kaupungingeodeetti Jari Säkkinen, p. 044 4214 112 (jari.sakkinen@kajaani.fi).

Aihealueet