Hyppää sisältöön
Sininen ilmakuva kaupungista ja Kajaanin kaupungin tunnus
Kajaanin kaupunki

Kajaanin kaupungin kesätyöharjoittelupaikat ovat haettavana

Tiedote päivitetään vuodelle 2023.

Kajaanin kaupungin kesätyöharjoittelupaikkoja voivat hakea kajaanilaiset opiskelijat, joilta puuttuu alan ammattitutkinto tai opiskelijat ja, jotka asuvat kesäkauden Kajaanissa. Kesätyöntekijän tulee olla täyttänyt 18 vuotta 30.4.2022 mennessä. Kesätyöntekijän palkka on 70 % työehtosopimuksen mukaisesta peruspalkasta. Brutto kuukausipalkka vaihtelee tehtävästä riippuen noin 1.200,00-1.450,00 euron välillä. Työ on pääsääntöisesti kokoaikaista 36 h 15 min – 38 h 15 min/vko pl. Paltaniemen kuvakirkon kohdeoppaat ja Runoviikon tapahtuma-avustajan tehtävä, joilla työaika 30 h/vko. Runoviikon lipunmyyjän tehtävät ajalla 6.-10.7.2022 5 päivää (tuntisopimuksella).

Hakuaika on 9.2. – 23.2.2022 klo 16.00.

Kaupungin kesätyöpaikat ovat seuraavissa tehtävissä:

KESKUSHALLINTO
1. Asiakaspalvelutiimi/ Paltaniemen kuvakirkon kohdeopas (4 työpaikka, 30 h/vko, kesto 1 kk). Soveltuu esim. liiketaloutta tai matkailualaa opiskelevalle. Arvostamme Kajaanin tuntemusta ja kielitaitoa.
2. Tietohallinto/ICT laitehallinnan harjoittelija (1 työpaikka, kesto 1 kk). Soveltuu toisen asteen ICT-alan opiskelijalle.

ELINVOIMAPALVELUT/ Viestintä- ja markkinointitiimi
3. Sosiaalisen median sisällöntuottaja & tapahtuma-avustaja (1 työpaikka, kesto 1,5 kk). Soveltuu esim. markkinointi/media alaa opiskelevalle
4. Valo- ja videokuvaaja (1 työpaikka, kesto 1 kk). Soveltuu esim. media-alaa opiskelevalle.

SIVISTYSTOIMIALA
5. Varhaiskasvatus/ päiväkodit (14 työpaikkaa, kesto 1 kk). Päiväkotiapulaisen tehtävät useassa eri Kajaanin ja myös Otanmäen päiväkodissa. Soveltuu esim. luokan- ja/tai varhaiskasvatuksen opettajaksi, lähihoitajaksi tai sosionomiksi opiskelevalle.
6. Varhaiskasvatus/Tapiolan päiväkoti (1 työpaikka, heinäkuu). Varhaiskasvatuksen opettajaharjoittelijan tehtävät: lasten kasvun, oppimisen ja kehityksen tukeminen. Soveltuu varhaiskasvatuksen sosionomiksi opiskelevalle.
7. Nuorisopalvelut (2 työpaikkaa, kesto 1 kk). Nuoriso-ohjaajia kesätoimintoihin: leirit, tapahtumat, jalkautuminen. Soveltuu nuoriso-ohjaajaksi tai liikunnanohjaajaksi tai sosionomiksi opiskelevalle.
8. Kainuun Museo (2 työpaikka, kesto 1 kk), museoavustajan tehtävät, asiakaspalvelu ja näyttelyvalvonta, kokoelmien luettelointi ja kokoelmatiedon siirto. Museon työpaikat soveltuvat yliopisto-opiskelijoille, joiden aineyhdistelmissä on ns. museoaineita, esim. historia, kansantiede tai museologia.
9. Kajaanin Taidemuseo (1 työpaikka, kesto 2 kk), museoharjoittelija: kesänäyttelyn yleisöopastukset, asiakaspalvelutehtävät museokaupassa ja infossa, kävijäseuranta, museon some-kanavien päivitys. Soveltuu esim. taidekasvatusta, taidehistoriaa tai taide- ja kulttuurialaa opiskelevalle.
10. Kirjasto (1 työpaikka, kesto 1 kk), kirjastoharjoittelija, kirjastoalan pakollinen ammatillinen harjoittelu.
11. Kajaanin Runoviikko (1 työpaikka, kesto 2 kk/15.5.-15.7.), tapahtumatyöntekijä (työaika 30h/vko). Soveltuu kulttuuria, matkailua tai markkinointia opiskelevalle.
12. Kajaanin Runoviikko (4 työpaikkaa, ajalle 6.-10.7.), lipunmyyntitehtävät soveltuvat esim. liiketaloutta tai matkailualaa opiskelevalle.

YMPÄRISTÖTEKNISET PALVELUT
13. Tilakeskus/toimitilapalvelut (2 työpaikkaa, kesto 1 kk), kiinteistönhoitajan tehtävät. Soveltuu esim. kiinteistönhoitajaksi tai muuta teknisenalan koulutusta opiskelevalle tehtävään valittavalla tulee olla ajokortti ja oma auto käytettävissä.
14. Maankäyttö, aluesuunnittelu ja viranomaisvalvonta (1 työpaikka, kesto 1 kk), toimistotyöntekijän tehtävät, rakennuslupa-asiakirjojen skannaus ja sähköinen arkistointi. Soveltuu esim. merkonomiksi opiskelevalle.
15. Kaavoitus ja aluesuunnittelu (1 työpaikka, kesto 2 kk), arkkitehtiharjoittelija/ maisema-arkkitehtiharjoittelija. Soveltuu arkkitehti, maisema-arkkitehdiksi opiskelevalle.

Astu Kajaanin aikavyöhykkeelle

Kajaani sijaitsee keskellä Suomea toimivien liikenneyhteyksien, upeiden vaaramaisemien ja vesistöjen ympäröimänä. Viihtyisää kaupunkiympäristöä kehitetään ja hoidetaan jatkuvasti kuntalaisten iloksi ja hyvinvoinnin lisäämiseksi.

On todistettu, että Kajaanissa vuorokauteen mahtuu 26 tuntia. Viikkojen, kuukausien ja vuosien kuluessa siitä kertyy paljon ylimääräistä aikaa. Aikaa tehdä sitä mitä olet aina halunnut tehdä. Aikaa kasvaa ja unelmoida.

Kyseessä onkin ihan oma aikavyöhykkeensä, jolla on mahdollista toteuttaa asioita, joista monissa kaupungeissa voi vain haaveilla. Kajaanin aikavyöhyke on kehittynyt suojassa ruuhkaparvilta ja jonotukselta. Kajaanin aikavyöhyke sopii sinulle, joka haluat harrastaa ja nauttia vapaa-ajasta. Toteuttaa itseäsi, saada asioita aikaan työelämässä ja viettää aikaa perheesi kanssa. Täällä sinun ei tarvitse valita tärkeiden asioiden väliltä.

Linkki verkkosivustolle, josta voit lukea lisää elämästä Kajaanissa

Kiinnostuitko?

Hae meille viimeistään 23.2.2022 klo 16.00 mennessä! Hakemuksen voit täyttää sähköisesti www.kuntarekry.fi

Kesätyöpaikan hakijoita pyydetään hakulomakkeessa ilmoittamaan, mitä työpaikan numeroa hakee (voit hakea yhtä ensisijaista työpaikkaa). Yhdellä hakemuksella voit hakea kolmeen eri tehtävään, ilmoittamalla yhden ensisijaisen ja lisäämällä lisätietoihin maksimissaan kaksi muuta työpaikkavaihtoehdon numeroa (tärkeysjärjestys/työpaikannumero esim. 1./10, 2./4, 3./15).

Varhaiskasvatuksen- ja nuorisopalveluiden tehtäviin valituilta vaaditaan nähtäväksi lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkamista.

Linkki Kajaanin kaupungin työpaikat verkkosivustolle.

Lisätietoja antaa henkilöstösuunnittelija Marja Halonen, puh. 044 4214 370, sähköposti muotoa: etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Hae osoitteessa www.kuntarekry.fi