Hyppää sisältöön

Kajaanin joukkoliikenne nimi on otettu käyttöön

Kajaanin joukkoliikenteen nimi on otettu käyttöön 7.6.2021. Jatkossa Kajaanin sisäisestä liikenteestä käytetään nimeä Kajaanin joukkoliikenne. Kajaanin joukkoliikenne on ”yhteisnimitys” Kajaanin kaupunkiliikenteelle, Kajaanin seutuliikenteelle sekä palveluliikenteelle ja enää ei puhuta erikseen kaupunki- ja seutuliikenteestä. Kaikissa vuoroissa matkustetaan Waltti-kortilla. Kajaanin joukkoliikenteen alle kuuluvat linjat 1-16 sekä palveluliikenne Pikku-Pete.

Uusi Waltti liikenne alkaa syksyllä: Takkarannan alueen vuorot tuplaantuvat

Kajaanin kaupunki on kilpailuttanut uuden syksyllä alkavan Waltti liikenteen Jormuasta ja Kuluntalahdesta Takkarannan kautta Kajaaniin. Kajaanin kaupunki lisää Waltti-liikennettä Takkarannan alueelle jatkossa ja alueen vuorot tuplaantuvat. Vuorot kulkevat sekä Vt-5 pitkin, että myös Kulunnantien kautta. Toisen vuoron lähtö- ja päätepiste on Jormuan koulu.

  • Arkisin liikennöidään keskustaan klo 8 ja 9 sekä paluuliikenne on klo 14.20 15.15 ja 16.15
  • Jormuasta ja Kuluntalahdesta sekä Takkarannasta pääsee syksystä Kajaaniin myös iltapäivisin klo 15.00, 14.50, 15.40 ja 15.45.

Kajaanin joukkoliikenteen kyytiin pääsee Waltti-kortilla tai käteisellä

Kajaanin joukkoliikenteen kyytiin pääsee Waltti-kortilla sekä myös kännykkään ladattavalla Waltti Mobiili-sovelluksella. Busseissa voi edelleen maksaa myös käteisellä. Waltti-kortin voi tilata suoraan kotiin postitettuna osoitteesta: www.kauppa.waltti.fi

Kaikki vuorot löytyvät: www.kajaaninjoukkoliikenne.fi