Hyppää sisältöön
Iloiset ihmiset avantouimassa

Kajaanin aikavyöhyke 26/7 – täällä ehdit elää ja kokea!

Kajaanin uusi markkinointikonsepti Kajaanin aikavyöhyke 26/7 julkaistaan tänään keskiviikkona 5.1.2022. Kajaanin aikavyöhykkeellä on päivässä kaksi tuntia enemmän aikaa ruuhkasuomeen verrattuna, ja tarjolla on laaja kattaus erilaisia mahdollisuuksia lisäajan käyttämiseen. Konseptin kautta tuodaan esille Kajaanin vetovoimatekijöitä, joista täällä asuvien on aidosti mahdollista päästä nauttimaan. Markkinointikonseptin keskiössä ovatkin Kajaanin aikavyöhykkeellä asuvat sekä tänne kaipaavat henkilöt. Vuoden 2022 aikana tulemme kertomaan erilaisista näkökulmista, millaista on elämä Kajaanin aikavyöhykkeellä!

”Kajaanin aikavyöhyke 26/7-konseptia on työstetty viime vuonna laajassa yhteistyössä, ja on hienoa saada kampanja käyntiin heti uuden vuoden alkaessa. Tavoitteena on kampanjan avulla kertoa elämästä ja menosta eläväisessä ja jatkuvasti kehittyvässä kaupungissa, ja sitä kautta parantaa vanhoja ja vääriäkin mielikuvia. Kajaaniin tarvitaan tulevina vuosina paljon uusia osaajia”, taustoittaa Kajaanin kaupunginjohtaja Jari Tolonen.

”Uusi markkinointikonsepti toimii sateenvarjona, joka yhdistää kaupungin moninaiset hyvät puolet yhteiseen Kajaanin tarinaan. Tarinoiden kautta käy ilmi, miten Kajaanin kirkkaat vetovoimatekijät kuten lyhyet välimatkat, lähellä oleva luonto ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet näkyvät erilailla eri ihmisten elämässä. Lähellä oleva luonto voi tarkoittaa esimerkiksi kalastamista, metsälenkkiä koiran kanssa, suppilovahveroiden keräämistä tai lintubongausta. Yksittäin tai yhdessä, ja henkilöstä riippuen eri asioita painottaen Kajaanin vetovoimatekijät luovat ainutlaatuisen kokonaisuuden, josta meidän tulee entistä kuuluvammin kertoa myös Kajaanin ulkopuoliselle yleisölle”, kertoo Kajaanin markkinointipäällikkö Milja Korhonen.

Kerrotaan Kajaanista yhdessä

Tarinoita on yhtä monta kuin on kaupunkilaistakin, ja kutsummekin tarinankerrontaan mukaan myös kaikki nykyiset sekä entiset kajaanilaiset. Yhdessä meillä on mahdollisuus vaikuttaa kaupunkiimme liittyviin mielikuviin tuomalla omissa verkostoissamme esille Kajaanin hyviä puolia asua ja elää. Miten sinä hyödynnät kaksi lisätuntia vuorokaudessa?

Osallistu kampanjaan kertomalla elämästäsi omille tuttavillesi ja verkostoillesi, ja käyttämällä omissa sosiaalisen median päivityksissä aihetunnisteita #kajaani267 ja #kajaaninaikavyöhyke. Voit myös hyödyntää sosiaalisen median kanavilla olevia sometarroja (GIF, löytyvät aihetunnisteella kajaani267). Kajaanissa toimivat yritykset voivat lisätä omille verkkosivuilleen linkin www.kajaani.fi/267 -sivuille kertomaan elämästä Kajaanissa esimerkiksi osana rekrymarkkinointia.

Näytetään yhdessä millaisen elämän päivän kaksi lisätuntia Kajaanissa mahdollistavat!

Tutustu Kajaanin aikavyöhykkeeseen osoitteessa www.kajaani.fi/267

Lisätietoja Jari Tolonen, kaupunginjohtaja p. 044 710 0303 jari.tolonen@kajaani.fi
Milja Korhonen, markkinointipäällikkö p. 040 624 2251 milja.korhonen@kajaani.fi