Hyppää sisältöön
Kuva: Heimo Haverinen

Ilmoittautuminen Kajaani tanssii -festivaalin Uudet tanssit -koreografiakatselmukseen on käynnissä

Valtakunnallinen Uudet tanssit -koreografiakatselmus järjestetään Kajaanissa 29. kertaa osana Kajaani tanssii -festivaalia. Haku katselmukseen on käynnissä ja päättyy tiistaina 12.12.2023 klo 23:59.

Sarjoja on viisi ja jokaisesta sarjasta palkitaan vähintään yksi teos rahapalkinnolla. Palkintosumma on kokonaisuudessaan 6000 €.

Katselmus on ollut usealle tanssintekijälle ja tanssijalle ponnahduslauta menestykseen tanssitaiteen kentällä. Tapahtuma on mahdollistanut oman koreografian esilletuomisen Kaukametsän upeissa puitteissa, jossa on toimiva näyttämö, visualisointi ja tekniikka. Parhaimmat teokset palkitaan rahapalkinnoin ja raadin valitsema teos pääsee esiintymään Kajaanin Runoviikon avajaisiin heinäkuussa 2024.

Uusien tanssien koreografeina voivat olla tanssia ammatikseen tekevät tanssinopettajat, tanssijat ja koreografit, ammatillisen koulutuksen opiskelijat, tanssikoulujen oppilaat ja harrastajat. Uudet tanssit -koreografiakatselmus järjestetään Kaukametsän salissa ja tapahtuman tuottaa Kajaanin kaupunki yhteistyössä Kajaani Dancen tanssikoulun kanssa.

Tanssiesitysten näkeminen ja kokeminen ovat merkityksellisiä asioita niin yleisölle, tanssijoille, tanssinopettajille kuin tanssin tekijöillekin. Tanssin voima, luovuus ja ilo on koettava yhdessä.

Tervetuloa tanssimaan Kajaaniin, Uudet tanssit -koreografiakatselmukseen!

Ilmoittautumiset esikarsintaan sekä teosten tallenteet tulee lähettää tiistaihin 12.12.2023 klo 23:59 mennessä täällä.  

Varsinaiseen katselmukseen valituiksi tulleille ilmoitetaan valinnasta 20.12.2023 mennessä.

Lisätietoja löytyy tapahtuman nettisivuilta: www.kajaanidance.fi/dancefestival