Hyppää sisältöön
Ilmakuva Kajaanista ja teksti Vastaa kyselyyn

Vielä ehdit vastata Ikäihmisten viisaan asiointiliikkumisen kyselyyn

Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueella on käynnistynyt Ikäihmisten viisaan asiointiliikkumisen -hanke. Hankkeen tavoitteena on edistää iäkkäiden itsenäistä arkiliikkumista niin palveluliikenteellä kuin kävellen ja pyörällä. Yhtenä osana hanketta kartoitetaan ikäihmisten itsenäisen liikkumisen edellytyksiä ja haasteita. Tämä toteutetaan kyselyllä sekä sähköisessä muodossa että paperikyselynä. Kysely on avoinna 31.5.2023 saakka. Kaikki vastaukset ovat arvokkaita, vaikka aihe ei olisikaan tuttu. Kiitos vastauksestanne!

Täytä paperinen lomake ja palauta se laatikkoon

  • Pikku-Petessä on jaossa lomakkeita ja lomakkeen voi palauttaa kuljettajalle seuraavalla käyntikerralla. Kuljettajalta löytyy myös tyhjiä kirjekuoria, jos joku haluaa sulkea oman vastauksensa kuoreen. Lisäksi autosta löytyy valmiiksi maksettu palautuskuori, jossa lomakkeen voi palauttaa.
  • Lomakkeita ja palautuskuoria on annettu Kainuun hyvinvointialueen asiakasohjaajien ja omaishoidon sosiaaliohjaajien jaettavaksi kotikäyntien yhteydessä.
  • Pääkirjastossa (osoite Seminaarinkatu 15) on paperisia lomakkeita ja laatikko, johon lomakkeen voi palauttaa.
  • Kaupungintalon (osoite Pohjolankatu 13) ala-aulassa on paperisia lomakkeita ja laatikko, johon lomakkeen voi palauttaa.

Kyselyyn voi vastata myös sähköisesti

Linkki kyselyyn

Jaa tietoa kyselystä eteenpäin

Pyydämme, että jaatte kyselylinkkiä tai vaihtoehtoisesti tulostettavaa kyselyä ikäihmisten tapahtumissa, eläkeläisjärjestöissä, vammaisjärjestöissä, kyläyhdistyksissä sekä muissa mahdollisissa järjestöissä, joista voisi saada tietoa liikkumistarpeista. Tarvittaessa ikäihmisiä voi auttaa sähköiseen kyselyyn vastaamisessa esimerkiksi eläkeläisjärjestön tai kyläyhdistyksen tapaamisessa.

Ikäihmisten viisaan asiointiliikkumisen paperinen kyselylomake (PDF)

Hankkeen tiedot

  • Kainuun kunnista hankkeessa ovat mukana Puolanka, Suomussalmi, Kuhmo ja Kajaani. Muut hankkeeseen osallistuvat ovat Pudasjärvi, Kuusamo, Raahe Siikalatva, Taivalkoski, Muhos, Ii ja Vaala.
  • Hanke on saanut Traficomin liikkumisen ohjauksen valtionavustusta, ja hankkeen toteuttamisesta vastaavat Sitowise Oy ja Ramboll Finland Oy.
  • Lisätietoja hankkeesta ja kyselystä antaa suunnittelija Pauliina Järvinen, Ramboll Finland Oy (pauliina.jarvinen(at)ramboll.fi, p. 044 493 6631).
Linkki kyselyyn