Hyppää sisältöön

Globaalia toritunnelmaa Kajaanin kauppatorilla 25.5.2024

Kajaanin kauppatorilla järjestetään jälleen muutaman vuoden tauon jälkeen Mahdollisuuksien tori -tapahtuma 25.5.2024 klo 10–14.

Kajaanin Mahdollisuuksien tori tarjoaa mukavaa toimintaa torikävijöille, muun muassa yhteisöllistä taidetta, kulttuuria, maistiaisia maailmalta, arvontaa sekä tietoa yhdistysten monipuolisesta toiminnasta. Mukana tapahtumassa on srilankalaisia ja Nepalista Kainuuseen muuttaneita ihmisiä, jotka haluavat tuoda monikulttuurisuutta esille. Torilla on myynnissä tuotteita muun muassa kehitysmaissa tuotettuja käsitöitä ja herkkuja. Esiintymislavalla on tarjolla globaalia toritunnelmaa mm. musiikkia ja tanssia.

Tapahtumaa on ollut suunnittelemassa ja sen järjestää aktiivinen joukko eri yhdistyksiä Kainuusta, Kajaanin kaupunki sekä muita yhteistyökumppaneita ja tapahtumasta kiinnostuneita henkilöitä. Mukana on noin 25 eri yhdistystä/organisaatiota! Tapahtuman koordinoinnista vastaa Kainuun sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry.

Mahdollisuuksien tori on luonteeltaan avoin ja laajaan yhteistyöhön perustuva tapahtuma. Mahdollisuuksien torit innostavat ihmisiä ympäri Suomen vaikuttamaan reilumman maailman puolesta, osallistumaan järjestöjen toimintaan ja tutustumaan paikalliseen kulttuurien kirjoon. Toreilla jokainen voi löytää oman tapansa toimia reilumman ja kestävämmän maailman puolesta. Suomalaiset kehitysjärjestöt – Fingo koordinoi Mahdollisuuksien toreja ympäri Suomen. Toreja on järjestetty jo yli 20 paikkakunnalla, ensimmäinen tori järjestettiin Vaasassa 1980-luvulla.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja antaa:

Johanna Heikkinen,
toiminnanjohtaja
Kainuun sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry
p. 0440205110
johanna.heikkinen@kainuunsotuyhdistys.fi