Hyppää sisältöön
Lavalla valkomekkoinen tanssija hyppää ilmaan. taustalla kahdessa rivissä tanssikoita mustissa asuissa puolikyykyssä, katseet alaspäin. musta tausta.

Festivaali info

Yleistä

Kajaani Tanssii festivaalin järjestää Kaukametsän kulttuuripalvelut yhteistyössä Kajaani Dance tanssikoulun, Routa Companyn, Tanssiurheiluseura Kajaanin Casamba ry:n, Itämaisen tanssin yhdistys Fadila ry:n sekä Kainuun Musiikkiopiston Ballet Kaukametsän kanssa. Tapahtuman taiteellisena johtajana toimii Minna Palokangas.

 

Kajaani tanssii logo

 

Esteettömyys

Kaukametsä

Kaukametsässä esteettömyys on huomioitu WC:issä, sisäänpääsyssä sekä tiloissa kulkemisessa, pysäköinnissä, katsomon pyörätuolipaikoissa ja induktiosilmukoissa.

Vammaiskortilla olet oikeutettu myös maksuttomaan avustajaan.

Voit tarkistaa induktiosilmukan kuuluvuuden Kaukametsän salin- , Kouta-salin- ja auditorion kartoista.

Hotel Kajanus

Hotel Kajanuksessa esteettömyys on huomioitu WC:issä, sisäänpääsyssä sekä tiloissa kulkemisessa. Alakerrassa sijaitsevaan Linna-saliin pääsee hissillä.

Generaattori

Esteetön kulku Generaattorille on elokuvateatteri Bio Rexin takaa parkkipaikan kautta. Generaattorilla ei ole esteetöntä WC tilaa. Mikäli tarve päästä kulkemaan takaoven kautta, olettehan ennakkoon yhteydessä Routa Companyn toimistoon sähköpostitse info@routacompany.fi.

Turvallisemman tilan periaatteet

Turvallisemman tilan periaatteet tarkoittavat yhteisiä käytäntöjä, joita kaikki tapahtumaan osallistuvat ja tapahtumassa mukana olevat osapuolet sitoutuvat noudattamaan.

Kajaani tanssii tapahtumassa on kaikki syrjintä kielletty. Syrjintää on esimerkiksi rasistinen, seksistinen, homo- tai transfobinen ja syrjivä käytös sekä puhe. Otathan kanssaihmiset kunnioituksella huomioon käytöksessäsi ja puheissasi. Olethan yhteydessä tapahtuman henkilökuntaan, mikäli koet epäasiallista kohtelua tai häirintää. Henkilökunnan tunnistat STAFF paidasta sekä STAFF passista. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen: kaukametsa@kajaani.fi

Jos haluat ilmoittaa häirinnästä anomyymisti, voit tehdä sen vastaamalla anonyymiin Kaukametsän yhdenvertaisuus ja tasa-arvokyselyyn tästä linkistä: Yhdenvertaisuus ja tasa-arvokysely

 

Kahvio

Kajaani tanssii festivaalin aikana voit nauttia maukkaista väliaikatarjoiluista Kaukametsän salin ravintola Suvannossa. Tarjolla on paikallisen Pekka Heikkisen leipomon herkkuja, kahvia ja teetä sekä virvokkeita. Tarjoiluista ja palvelusta vastaa Hotel Kajanus.

Kaukametsän väliaikatarjoilut

Sijainti

Kajaani tanssii festivaalin päätapahtumapaikkana toimii Kaukametsän sali osoitteessa Koskikatu 4, Kajaani. Katso tästä linkistä Kaukametsän alueen kartta (pdf). Tanssiesityksiä ja lajiesittelyjä järjestetään myös samasta pihapiiristä löytyvän Hotelli Kajanuksen tiloissa.

Routa Companyn yleisölle avoimet työpajat ja avoimet harjoitukset järjestetään Generaattorilla osoitteessa Kauppakatu 36, Kajaani. Käynti Raatihuoneen torilta porttikongista.

Kaukametsän sijainti kartalla Ohita upotus: Kaukametsän sijainti kartalla