Hyppää sisältöön
Kaksi puhekuplaa

Kyselyt

Tältä sivustolta löydät Kajaanin kaupungin ajankohtaiset kyselyt ja muut tiedonkeruut. Jokainen vastaus on merkittävä ja tarjoaa arvokasta tietoa asukkaiden tarpeista, toiveista ja odotuksista. Osallistumalla kyselyihin voit vaikuttaa kaupungin palveluiden kehittämiseen ja päätöksentekoon.

Keräys avoinna 25.3.-31.5.2024 Kainuun Museo kerää perinteisiä kainuulaisia ruoka- ja juomareseptejä

Kainuun Museo kerää reseptejä materiaaliksi Kainuun Museon ruoka-aiheiseen näyttelyyn Kiisken kapoja ja nauriin napoja – Kainuulaista ruokaperinnettä, joka on esillä museolla 23.10.2024 alkaen.

Samalla museo tallentaa perinnereseptejä Kainuun Museon arkistoihin tuleville sukupolville, sekä tarjoaa perinteisiä ruoka- ja juomaohjeita ihmisille reseptivihkon muodossa sekä verkkojulkaisuina.

Lähetä kainuulainen perinneresepti alla olevan linkin kautta tai osallistu keräykseen paikan päällä Kainuun Museolla (Asemakatu 4, Kajaani) 31.5.2024 mennessä.

Lähetä kainuulainen perinneresepti

Kyselyn vastausaika on 8.-30.4.2024 Kysely Kajaanin kirjastoauton pysäkeistä

Kirjastoauto Kipen aikatauluja uudistetaan ja nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa uusiin pysäkkeihin vastaamalla kyselyyn.

Voit ehdottaa uutta pysäkkiä kirjastoauton kesä- ja talviaikatauluihin. Kirjastoauto ajaa kesäaikataulun mukaisesti 3.6.–2.8.2024 ja talviaikataulun mukaisesti 19.8.2024 alkaen.

Perustelemalla toiveesi hyvin on paremmat mahdollisuudet saada pysäkki mukaan kirjastoauton aikatauluun.

Kyselyn yhteydessä voit myös antaa palautetta kirjastoautolle tai Kajaanin kaupunginkirjastolle.

Ehdota kirjastoautolle uutta pysäkkiä