Hyppää sisältöön

Kajaanin urheilukampus

Jalkapallomaali ja maalivahti

Vuokatti-Ruka Urheiluakatemiaan kuuluva Kajaanin urheilukampus tarjoaa urheilusta innostuneille tavoitteellisille nuorille alustan kasvaa ja kehittyä sekä tavoitella myös huippu-urheilumenestystä.

Akatemiavalmennus Opiskelu Kajaanin urheilukampuksessa

Kajaanin akatemiatoimintaan liittyy opiskelu, tavoitteellinen harjoittelu sekä urheilijoille tarjottavat tukipalvelut, toiminnasta käytetään nimeä Kajaanin urheilukampus.

Kajaanin urheilukampus -hankkeen myötä Kajaanin akatemiatoimintaa kehitetään edelleen, ja yhteistyötä eri toimijoiden välillä tiivistetään. Tavoitteena on luoda Kajaanin alueelle eheä ja tavoitteellinen urheilijan polku sekä erilaisin tukipalveluin tukea ja ohjata nuorta kaksoisurallaan.

Tutustu Kajaanin urheilukampukseen

Tervetuloa opiskelemaan Kajaanin urheilukampukseen

Kajaanin urheilukampuksen video Ohita upotus: Kajaanin urheilukampuksen video

Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia

Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia tarjoaa kansainvälisen huipputason valmennusta ja asiantuntijatoimintaa sekä Suomen parhaat olosuhteet ja turvallisen ilmapiirin, jotka tukevat nuoren opiskelua, tavoitteellista urheilua ja hyvinvointia.

Urheiluakatemiat tarjoavat urheilusta kiinnostuneille nuorille turvallisen alustan kasvaa ja kehittyä sekä tavoitella myöhemmin myös huippu-urheilumenestystä. Nuorten elämäntaitoja kehitetään niin, että nuorista kasvaa tasapainoisia aikuisia ja he saavat valmiuksia myös jatko-opintoihin ja tulevaisuuden työelämään. Verkoston toimintaa johtaa ja koordinoi Olympiakomitean urheiluakatemiaohjelma.

Lue lisää Vuokatti-Ruka Urheiluakatemiasta