Hyppää sisältöön
Mies testaamassa mittalaitetta
Valmetin analysaattori- ja mittauslaiteteknologiaa kehitetään Kajaanissa

Valmet kehittää analysaattori- ja mittauslaiteteknologiaa globaaleille markkinoille Kajaanissa

Valmet on maailman johtava prosessiteknologian, automaatioratkaisujen ja palvelujen toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Automaatiojärjestelmillämme ja virtauksensäätöratkaisuillamme palvelemme vielä laajempaa prosessiteollisuuden asiakaskuntaa.

Valmetin Kajaanin toimistossa kehitetään analysaattoreita ja mittausjärjestelmiä, jotka tarjoavat jatkuvaa ja luotettavaa tietoa asiakkaidemme prosessien tärkeistä parametreista. Luotettavat prosessitiedot ovat kulmakivi kaikille dataohjatuille sovelluksille prosessien laadun ja suorituskyvyn parantamiseksi.

Tuotteemme mittaavat prosessin keskeisiä elementtejä sekä inline- että online-mittauksissa ja laboratoriossa. Asiakkaidemme saama tieto on heille arvokasta ja vaikuttaa tuotantoprosessin hallintaan ja optimointiin liittyviin päätöksiin.

Asiakkaamme ovat perinteisesti sellun, paperin ja kartongin tuottajia sekä pehmopaperinvalmistajia. Asiakkaitamme kuuluu lisäksi energiasektorille ja muille teollisuusaloille. Olemme nyt yli 10 vuoden ajan laajentaneet tarjontaamme myös jätevedenpuhdistamoihin – uusi ala, jossa Valmet-tuotemerkki jatkuvasti lisääntyy.

Kajaanin toimipisteessämme työskentelee noin 120 ammattilaista eri toimialoilla; tuote- ja liiketoiminnan hallinta, palvelut, tutkimus ja kehitys sekä toimituskeskus.

Kajaani on meille erittäin tärkeä paikka, ei vain johtuen pitkästä historiasta, joka alkaa organisaatiomme perustamisesta ja jatkuu tähän päivään vaan myös siksi, että olemme vahvistaneet suhdettamme useisiin yhteisön osapuoliin ja tänä päivänä teemme yhteistyötä useiden lähellämme sijaitsevien paikallisten toimittajien, alihankkijoiden ja tutkimuslaitosten kanssa.

Lue lisää Valmetin verkkosivuilta
Valmetin yritystilat sijaitsevat Kajaanin teknologiapuistossa
Valmetin yritystilat Kajaanin teknologiapuistossa
Valmetin toimitilat sijaitsevat Kajaanin teknologiapuistossa