Hyppää sisältöön
Rehjansaarelta talvella otettu kuva kohti matalalla paistavaa aurinkoa. Maastopyörä on kinoksessa pystyssä.

Saaret

Rehjansaari

Nuasjärvellä sijaitseva Rehjansaari on luonnonläheinen ja viihtyisä käyntikohde, joka on käytössä kaikkina vuodenaikoina. Kesäisin saarelle pääsee helposti veneellä tai vaikka meloen ja talvella saareen vievät erinomaiset ladut niin perinteisen kuin vapaan hiihtotyylin ystäville.

Saaressa voi majoittua teltoissa maksuttomasti ja alueella voi käyttää tulentekopaikkoja vapaasti. Telttapaikkaa valittaessa kannattaa huomioida mökkien ja muiden rakennusten sijainti. Vuokralaiset huolehtivat mökkien ympäristön siisteydestä. Nuotiopaikoilla polttopuut ovat valmiina.

Päärakennuksessa on neljä talviasuttavaa huonetta. Keittiössä on jääkaappi ja kaasuliesi. Majoitustilaa on 12 hengelle, mutta erityisjärjestelyillä tila muuntuu jopa 35 hengen majoitustilaksi. Rakennuksen pihapiiristä löytyvät myös erikseen varattavat Kokoustilat ja Toivolahden sauna.

Rehjassa on kolme vuokrattavaa perhemökkiä (24 m2) 4-6 hengelle (katso varausohjeet ja lisätiedot alta). Kaikissa mökeissä on tupa, keittokomero ja makuuhuone. Mökeissä on uunilämmitys ja keittiössä jääkaappi ja kaasuliesi. Perhemökkien yhteiskäytössä on kaksi saunaa ja vuokrahintaan sisältyy yksi tunti saunomista päivittäin.

Rehjassa on lisäksi kaksi saunallista mökkiä. Koskela sijaitsee saaren pohjoispäässä ja siinä on tupa, keittokomero, sauna ja terassi; tilaa neljälle hengelle. Puolukkarinteen mökissä on tilaa 8 – 10 henkilölle, mökissä takkahuone, parvi, kaksi saunaa ja terassi. Keittosyvennyksen varustuksiin kuuluu kaasujääkaappi ja -liesi.

Rehjassa on Kokoustilat 30–40 hengen ryhmälle. Keittiössä on jääkaappi ja kaasuliesi. Yläkerrassa on majoitustilat 12 hengelle, mutta erityisjärjestelyillä tila muuntuu jopa 35 hengen majoitustilaksi. Kokoustilat eivät ole talvikäytössä.

Rehjan tilojen varaaminen

Rehjan mökit ja saunat ovat 24.6.2021 alkaen varattavissa Timmi-ajanvarausjärjestelmästä. Varaaminen vaatii Suomi.fi-tunnistautumisen. Tutustu varausohjeeseen (PDF) ennen varauksen tekemistä. Huomioi, että varauksissa on 24 tunnin varoaika, eli varaus tulee tehdä vähintään 24 tuntia ennen haluttua ajankohtaa. Varauksen tekemisen jälkeen saat avainkoodin numerosta 045 311 5551 (Ilkka/Rehjan ystävät) tai sähköpostitse varaukset@rehja.fi

Hinnasto

Telkännokka-mökki 35 € / vrk
Koskela-mökki 60 € / vrk
Puolukkarinne-mökki 70 € / vrk
Saunat 10 € / h

Hinnat sisältävät ALV:n 24 %

Toukansaari

Oulujärven Toukansaari on säilyttänyt luonnollisuutensa vuosien saatossa.

Laavuille saa majoittua ja saarella saa käyttää vapaasti tulentekopaikkoja. Saarella on kaksi laavua, joissa on polttopuut valmiina. Tulenteko on sallittu ainoastaan nuotiopaikoilla.

Yhteystiedot

Varaukset ja huolto

Sijainti

Rehjansaari kartalla Ohita upotus