Hyppää sisältöön

Otanmäen frisbeegolfrata

Otanmäen 18-väyläinen frisbeegolfrata sijaitsee Urheilutalon ja allasuimalan läheisyydessä Otanmäen urheilupuistossa ja ”koulun kallioilla”. Urheilupuiston rataosuus soveltuu aloitteleville harrastajille ja koulun kallioiden rataosuus tuo haastetta jo edenneille golffareille.

Radan lähtöpiste on Rullaajantie 4, 88200 Otanmäki

Otanmäen urheilutalon ympäristö on monipuolinen liikunnan harrastamisen keskus. Urheilutalon saleja voi vuokrata ja alakerran kuntosali saunoineen palvelee ympäri vuoden. Hienon kokemuksen saa allasuimalassa avotaivaan alla. Ulkoliikunta-alueella voi frisbeegolfin lisäksi pelata tennistä, lento- ja jalkapalloa tai kiertää valaistun pururadan, jolla talvisin on latu. Urheilutalon vieressä on myös kaukalo.

Aktiivisten kyläläisten esittämänä ja talkootyönä rakentama Otanmäen frisbeegolfrata on rakennettu v. 2023. Sitä on rahoittaneet Kajaanin kaupunki/Vuolijoen aluelautakunta, Otanmäki kyläyhdistys ry hakemallaan Piiparinmäen haittojen kompensaatio rahaston avustuksella.

 

This repair programme was funded in 2023 by the City of Kajaani/ regional board of Vuolijoki and the Piiparinmäki Wind Farm, owned by Glennmont from Nuveen and The Kansai Electric Power Company, Incorporated.

The acquisition of a disc golf course for the area was proposed by Otanmäki village association and its acquisition was planned in cooperation with the Vuolijoki regional board. The disc golf course was built by volunteer work of the villagers.

Otanmäen frisbeegolfratakartat ja lisätiedot