Hyppää sisältöön

Kehittämistyö

Kajaanin kaupungin Kansainvälisten palveluiden kehittämistyön  tavoitteena on vahvistaa, tehostaa ja nopeuttaa Kajaaniin ja Kainuuseen  muuttaneiden ulkomaalaisten asettumista ja kotoutumista suomalaiseen yhteiskuntaan.

KASPA-hanke:
Kansainvälistä ohjausta ja neuvontaa Kajaanissa

Hankkeella kehitetään Kajaanin kaupungin asiakaspalvelun ohjaus- ja neuvontatyötä.

Hankkeessa toteutetaan monikanavaista tieto-, ohjaus- ja neuvontapalvelua kaikille Kajaaniin ja Kainuuseen muuttaneille ulkomaalaisille sekä heidän kanssaan työskenteleville ammattilaisille ja palveluntuottajille.

Hankkeen aikana perustetaan International info osaksi Kajaani infon toimintaa sekä Kainuun kansainvälinen foorumi palveluiden kehittämisen tueksi.

Hankeaika: 1.9.2020-31.8.2021.

Hankkeen rahoittavat Työ- ja elinkeinoministeriö (TEM) ja Kajaanin kansainväliset palvelut. Hankkeen toteutuksesta vastaa Kajaanin kansainväliset palvelut.

KASPA-hankkeen yhteystiedot

TOPPA-hanke:
Kansainväliset ammattilaiset, opiskelijat ja heidän perheensä kotona Kainuussa

Hanke palvelee kansainvälisiä ammattilaisia, opiskelijoita ja heidän perheitään Kainuuseen asettautumisen eri vaiheissa ja tilanteissa ennen muuttoa ja sen jälkeen.

Hankkeen tavoitteena on kehittää palvelumalli ulkomaalaisten työntekijöiden, opiskelijoiden ja heidän perheidensä asettautumisen tukemiseksi Kajaaniin ja Kainuuseen.

Hankeaika:  1.3.2020-28.2.2022

Hanke on Euroopan sosiaalirahaston rahoittama (ESR). Hanke on Varsinais-Suomen ELY-keskuksen toteuttaman valtakunnallisen Kokka kohti Suomea – Kansainvälisistä osaajista kasvua ja kilpailukykyä  kasvukeskuksiin koordinointihankkeen alahanke.

Hankkeen toteutuksesta vastaa Kajaanin kaupungin Kansainväliset palvelut.

Tustustu palveluesitteeseemme suomeksi

Palveluesite työnantajalle

TOPPA-hankkeen yhteystiedot