Hyppää sisältöön

Suorat sanat -keskustelutilaisuus – sähkön siirtohinta 27.4.2021 klo 14 – 15

Suorat Sanat -keskustelutilaisuus tiistaina 27.4. klo 14 – 15 Kaukametsän auditoriossa ja Teams-yhteydellä

Tilaisuuden alustajana on Kajaven toimitusjohtaja Heikki Juntunen ja Loiste konserni Oy:n puheenjohtaja Arto Okkonen. Omistajaohjauksen kysymyksiin vastaa Kajaanin kaupungin hallituksen puheenjohtaja Teuvo Hatva.

Keskustelun aiheena: Sähkön siirtohinta. Suorat Sanat -tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etänä verkossa Teams-yhteydellä.
Kaukametsän opistossa noudatetaan turvallisuus- ja terveyssäädöksiä ja siksi auditorioon voi osallistua vain 20 henkilöä ja osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista ja maskin käyttöä.

Demokratian kulmakiviä ovat jokaisen ihmisen oikeus ilmaista vapaasti mielipiteensä ja osallistua yhteiskunnan kehittämiseen 

Toteutuuko demokratia kunnassasi niin kuin sen pitäisi? Puhu suusi puhtaaksi! Kaukametsän opisto ja Kajaanin kaupunginkirjasto edistävät yhteistyössä sananvapauden toteutumista tarjoamalla kaikille avoimen mahdollisuuden ottaa kantaa asioihin ja kertoa niistä mielipiteensä. Tilaisuudesta tiedotetaan kirjaston ilmoitustaululla ja sosiaalisessa mediassa sekä kansalaisopiston info-taululla ja Facebook-sivustolla.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta ilmoittauduthan ennakkoon rajallisen paikkamäärän vuoksi. Voit lähettää myös etukäteen kysymyksiä osoitteeseen: kaukametsa.opisto@kajaani.fi. Ilmoita sähköpostilla myös, jos haluat seurata tilaisuutta Teamsissa.
Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittautumislinkki