Hyppää sisältöön

Peli-ilta Kajaanin pääkirjastossa to 11.11.

Kajaanin kaupunginkirjasto osallistuu valtakunnalliseen Peliviikkoon järjestämällä Peli-illan pääkirjastossa torstaina 11.11. klo 16-19.

Pääset osallistumaan illan aikana iWall-turnaukseen, tutustumaan kirjaston Pelaamoon, testaamaan PlayStation 5 -pelikonsolia, pelaamaan kirjaston lautapelejä ja tutustumaan Kajaanin rooli- ja lautapeliyhdistys Karlyyn. Tapahtumassa on mehutarjoilu.

iWall-turnauksessa voit haastaa ystävän, sukulaisen tai vaikka kirjastotyöntekijän. iWall-pelit sopivat kaikenikäisille. iWall on kajaanilaisen CSE Entertainmentin valmistama liikuntapeliseinä. iWall toimii liiketunnistimella, ohjaimia ei tarvita.

Pelaamo on nuorille suunnattu oma tila, jonka voi varata ajanviettoa ja pelailua varten. Pelaamosta löytyy Playstation 5 -konsoli sekä Lego Mindstorms -robotti. Pleikkarille on illan aikana varattavissa 15 minuutin pikatestiaikoja.

Peli-illan aikana Pelaamo on kaikille avoin, muina aikoina tila varataan kirjastokortilla kirjaston asiakaspalvelusta korkeintaan kahdeksi tunniksi kerrallaan.

Peliviikolla 8.-14.11. kirjaston YouTube-kanavalle Kaupunginkirjasto Kajaani julkaistaan peliaiheisia videoita.

Tervetuloa!

Aihealueet