Hyppää sisältöön

Kiinteistöinventointi

Kajaanin kaupunki selvittää yhteistyössä FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy:n kanssa Kajaaninjoen pohjoispuolella haja-asutusalueella sijaitsevien kiinteistöjen ja rakennustietojen tilannetta kaupungin rakennusrekisterin, väestötietojärjestelmän rakennus- ja huoneistorekisterin sekä verohallinnon rekisterin ajantasaistamiseksi.

Kiinteistötietojen inventointityössä selvitetään mm. rakennusten sijainti, osoite, ulkomitat, käyttötarkoitus ja muut perustiedot. Tarvittaessa rakennuksesta voidaan ottaa ulkokuva rajatusti rakennusvalvonnan inventointityötä varten. Inventointityö ei vaadi kiinteistön omistajan yhteydenottoa eikä läsnäoloa paikan päällä. Inventointityö tapahtuu ulkoa käsin eikä rakennusten sisätiloihin ole tarvetta mennä. Inventointiryhmällä on mukana henkilökohtainen ID-kortti sekä tietolappu autoikkunassa. Inventointityö ajoittuu välille tammikuu-elokuu 2021.

Lisätietoja ja yhteydenotot Kajaanin kaupunki Juha Moilanen, rakennustarkastaja p. 040 6783 224, juha.ma.moilanen@kajaani.fi.