Hyppää sisältöön
Katunäkymää Kajaanin markkinakadulta

Kajaanin kaupunki kerää palautetta Markkinakadun kävijöiltä ja selvittää matkailukulutusta

Kajaanin kaupunki kerää palautetta Markkinakadun kävijöiltä ja selvittää tapahtuman aikaansaamaa matkailukulutusta Kajaanin alueella. Selvityksen tulokset auttavat kaupunkia kehittämään tapahtumia sekä niiden järjestämistä.

Kyselyyn pääsee vastaamaan sähköisesti Markkinakadun alkupäässä sijaitsevalta kaupungin infoteltalta sekä Raatihuoneentorilta ja Kauppatorilta löytyvien QR-koodien kautta. Kyselyyn voi vastata myös alla olevan linkin kautta.

Vastaaminen vie lyhimmillään vain muutaman minuutin ja kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 50 euron arvoinen Lippupisteen lahjakortti. Kysely on avoinna 19.7. saakka.

Matkailukulutuksen selvityksessä käytetään menomenetelmää, jossa kysytään kussakin tapahtumassa käyneiden ulkopaikkakuntalaisten matkailijoiden menoluokittaista rahankäyttöä Kajaanissa tapahtuman aikana sekä tyytyväisyyttä kaupungin palveluihin ja tapahtumajärjestelyihin.

Kyselyt on aiemmin tänä vuonna toteutettu Kajaanin KV-koiranäyttelyssä sekä Kajaani Tanssii -tapahtumassa, ja vuoden aikana selvitetään eri tapahtumien aikaansaamaa matkailukulutusta. Kyselyt toteuttaa Kajaanin ammattikorkeakoulu Kajaanin kaupungin toimeksiannosta.

Kajaanin Markkinakatu 3.-6.7.2024.

Vastaa kyselyyn täällä

Aihealueet