Hyppää sisältöön
Naurava nuori nainen

Kajaanilaisten toisen asteen opiskelijoiden kesätyösetelin haku vuonna 2021

Kajaanin kaupunki tukee 2021 kesänä kajaanilaisten tai kesäkauden Kajaanissa asuvien toisen asteen (ammattiopisto ja lukio) 1. ja 2. vuosikurssin opiskelijoiden kesätyöpaikan saamista jakamalla heille kesätyöseteleitä.

Miten haet kesätyöseteliä?

Sinulla pitää olla tiedossa kesätyöpaikka, kun haet kesätyöseteliä. Kesätyöseteliä haet sähköisellä lomakkeella, joka aukeaa maanantaina 8.3.2021 klo 9.00, osoitteessa www.kajaani.fi/kesatyoseteli/

Haku päättyy torstaina 29.4.2021 klo 18.00. Kesätyöseteleitä on jaettavana noin 250 kappaletta. Setelit myönnetään kriteerit täyttäville hakijoille hakujärjestyksessä. Kesätyösetelin arvo on 350 €.

Mistä etsit työpaikkoja?

Kesätyöpaikkaa voit hakea yrityksistä, yhdistyksistä, osuuskunnista, seurakunnista, valtion laitoksista, Kajaanin kaupungin sekä Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän työpaikoista. Kesätyöseteli ei kata kaikkia työnantajalle tulevia kustannuksia, joten älä mainosta itseäsi ”ilmaisena” työntekijänä, kun etsit työpaikkaa.

Työn tulee kestää vähintään kaksi viikkoa ja työajan tulee olla vähintään 30 h/viikko, yhteensä vähintään 60 tuntia. Setelin voit käyttää 1.6.- 31.10.2021 välisenä aikana.

Kesätyösetelin voit käyttää myös kesäyrittäjyyteen, kun yritys perustetaan Kajaanin 4H-yhdistyksen kautta. Lisäksi edellytetään Kajaanin 4H-yhdistyksen järjestämän Yrittäjäkoulutuksen suorittamista.

Kaikesta työkokemuksesta on varmasti hyötyä ja tulevaisuudessa työnantajat arvostavat monipuolista osaamista. Ole aktiivinen ja ota yhteyttä mielenkiintoisiin työpaikkoihin.

Kun saat tiedon kesätyösetelistä – toimi näin

Kesätyösetelin saaneille nuorille lähetetään vahvistus setelin saamisesta viimeistään toukokuun puoliväliin mennessä. Kesätyösetelit lähetetään nuorille postin kautta. Anna alkuperäinen kesätyöseteli työnantajallesi tai Kajaanin 4H-yhdistykselle, jos perustat yrityksen. Täytä seteliin omat henkilötietosi.

Keneltä saat lisätietoja?

Lisätietoja kesätyösetelistä antavat nuorisosihteeri Eija Pyrrö  ja nuoriso-ohjaaja Tuovi Johansson-Huusko, yhteystiedot sivun alareunassa. Kesäyrittäjyydestä antaa lisätietoja Kajaanin 4H-yhdistyksen toiminnanjohtaja Heikki Suhonen p. 050 4077 281, email: heikki.suhonen@4h.fi

Kajaanin kaupungin kulttuuri- ja nuorisopalvelut

Onnea työn hakemiseen ja työelämään!

Lisätietoja kesätyösetelistä