Hyppää sisältöön
Kuvassa logo ja sen takana podcastin vieraat seisovat ja katsovat kameraan

Aikavyöhyke 267 – Uusi podcast-sarja tutustuttaa elämään Kajaanin aikavyöhykkeellä

Kajaanin markkinointi laajenee uusiin kanaviin maanantaina 17.6., kun kaupunki julkaisee ensimmäisen jakson uudesta Aikavyöhyke 267 -podcast-sarjasta. Podcast-sarjan tavoitteena on kertoa tarinoiden kautta kajaanilaisten elämästä aikavyöhykkeellä, jossa ihmisillä on vuorokaudessa kaksi tuntia enemmän aikaa elää ja kokea asioita.

”Viestintä- ja markkinointi on nopeatempoista ja monikanavaista. Me halusimme viedä Kajaanin tarjolle mediaan, jossa ihmiset viettävät eri teemaisten sisältöjen parissa pidempiä aikoja. Podcastin kautta on mahdollista tuoda asioita esille syvällisemmin kuin monessa nopeasti kulutettavassa mediassa”, Kajaanin kaupungin viestintä- ja markkinointipäällikkö Milja Korhonen kertoo.

Kajaanin uusi podcast-sarja on suunnattu erityisesti heille, jotka harkitsevat Kajaania mahdollisena asuinpaikkana. Tietoa ei tarvitse hakea ruudulta, vaan keskustelua voi kuunnella itselle sopivalla hetkellä.

”Kajaanissa ja Kainuussa elinkeinoelämä kehittyy vauhdikkaasti ja uusia osaajia tarvitaan monilla aloilla. Asuinpaikkana Kajaani on monelle aika tuntematon, ja podcastin avulla kaupunkiin voi tutustua esimerkiksi autoillessa, siivotessa tai lenkkeillessä. Kainuulainen vapaus lähtee toteutumaan jo tässä vaiheessa”, Korhonen toteaa.

Podcastien teemat vaihtelevat elinkeinoelämästä vapaa-aikaan ja yrittämiseen. Jokaisessa jaksossa on eri vieraat, ja keskustelua luotsaa Kajaani-lähettiläs Paavo Haverinen. Uusia jaksoja julkaistaan kesän aikana kahden viikon välein.

”Kajaanin asioista keskustellaan paljon omissa verkostoissa. Podcastissa voimme käydä näitä keskusteluja laajemman kuulijakunnan kanssa. Podcastien suosio on kasvussa ja kuuntelijoista iso osa kuuntelee aloittamansa sisällön loppuun asti, joten se on erinomainen kanava lisätä tietoisuutta Kajaanista”, Paavo Haverinen kertoo.

”Kunta-alan podcasteja on tehty verrattain vähän, ja siinä mediassa on vielä mahdollisuus erottautua mieleenpainuvalla tavalla. Kajaanin uusi podcast-formaatti toteutettiin paikallisessa yhteistyössä”, SR Visual Oy:n yrittäjä Samu Rytkönen sanoo.

Kuuntele Aikavyöhyke 267 – podcastia Spotifysta ja Kajaanin kaupungin YouTubesta maanantaina 17.6. klo 15.00.

On todistettu, että Kajaanissa vuorokauteen mahtuu 26 tuntia. Viikkojen, kuukausien ja vuosien kuluessa siitä kertyy paljon ylimääräistä aikaa. Tutustu kajaanilaiseen elämään Aikavyöhyke 267 -podcastin kautta. Mitä sinä tekisit kahdella ylimääräisellä tunnilla?

Lisätietoa:

Milja Korhonen, viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kajaanin kaupunki, p. 040 624 2251
Samu Rytkönen, yrittäjä, SR Visual Oy, p. 045 78720906